Crypto analist: ‘ASI-token’ wordt leidende kracht in gedecentraliseerde AI

Home » Nieuws » Crypto analist: ‘ASI-token’ wordt leidende kracht in gedecentraliseerde AI

In een nieuwe video op YouTube heeft een vooraanstaande crypto influencer, Sjuul Follings, de aankomende fusie tussen drie prominente AI-gerichte projecten: Ocean Protocol, Singularity Net, en Fetch AI, onder de vlag van de Artificial Superintelligence Alliance ($ASI) uitgelegd.

Deze samenwerking is ontworpen om de grootste gedecentraliseerde speler in AI-onderzoek en -ontwikkeling te worden. De fusie zal resulteren in de creatie van één super AI-token genaamd ASI, met een potentieel om de top 20 van cryptocurrencies te bereiken met een gecombineerde waarde van $7.5 miljard.

Conversieproces van tokens en de impact op gebruikers

Het fusieproces zal alle bestaande tokens van ADX, FET, en Ocean omzetten naar het nieuwe ASI-token. Voor gebruikers die hun tokens op gecentraliseerde beurzen bewaren, zal de conversie automatisch plaatsvinden. Echter, houders van hardware wallets en niet-custodiale wallets zullen handmatige stappen moeten ondernemen om hun tokens te migreren naar een gecentraliseerde beurs voor de conversie, waarna ze deze weer terug kunnen zetten in hun wallets.

Dit vereist enige aandacht en actie van de houders om te zorgen dat hun investeringen overgaan naar de nieuwe structuur.

Governance en commerciële vooruitzichten van de nieuwe alliantie

De nieuwe entiteit zal worden geleid door een raad, met Ben Geru als CEO en Jayan Shik als voorzitter. Deze governancestructuur zal toezicht houden op de fusie en het gecombineerde netwerk leiden. Deze strategische beweging zal niet alleen de technologie van elk bedrijf commercialiseren maar ook versneld de weg effenen naar gedecentraliseerde kunstmatige algemene intelligentie (AGI).

De fusie biedt een unieke kans om de macht van grote techbedrijven over AI-ontwikkeling te bestrijden en te zorgen voor universele toegang tot geavanceerde AI-platforms.

De toekomst van ASI en oproep tot actie

De fusie belooft grote voordelen voor langdurige houders door middel van speciale incentives en beloningen, en versterkt de gemeenschap. Verder wordt de aanstaande voltooiing van een whitepaper en de lancering van een website voor ASI verwacht, wat meer duidelijkheid zal geven over de toekomstige richting van het project.

Deze strategische fusie heeft het potentieel om de kracht van decentralisatie en de voordelen van blockchain-technologie te benutten, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor een nieuwe toekomst in kunstmatige intelligentie.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme