Crowdfunding voor Dogwifhat mascotte op Las Vegas Sphere nadert realisatie

Home » Nieuws » Crowdfunding voor Dogwifhat mascotte op Las Vegas Sphere nadert realisatie

In maart 2024 werd een crowdfundingcampagne opgezet voor de Dogwifhat (WIF), een memecoin van Solana (SOL), waarbij bijna $700.000 dollar werd ingezameld.

Het doel van deze campagne is om de mascotte van deze munt een week lang op de Las Vegas Sphere te tonen. De organisatoren zijn er stellig van overtuigd dat, ondanks het lange wachten, de deal zal doorgaan.

Optimisme ondanks vertraging

Mihir, een van de vijf organisatoren en te vinden op de officiële ‘Sphere Wif Hat’ website, uitte zijn vertrouwen tegenover Cointelegraph. Hij schatte de kans op succes van de campagne op “90%”. De vertegenwoordigers van de Sphere hebben naar aanleiding van de campagne ‘crypto-specifieke’ voorwaarden opgesteld en intern beleid ontwikkeld om aan de eisen van crypto-initiatieven te voldoen.

“We zijn nog steeds in gesprek om aan hun criteria en vereisten te voldoen,” zei Mihir, die verder geen details wilde geven over de gesprekken om eventuele invloed op de onderhandelingen of speculatie over de prijs van WIF te voorkomen.

Zorgen en geduld binnen de WIF-gemeenschap

Terwijl het initiatief sinds maart loopt, groeit het ongeduld binnen de WIF-gemeenschap, vooral op platforms zoals X (Twitter). Er zijn zorgen over een mogelijke mislukking van het project, hoewel Mihir verzekert dat de kans op annulering klein is.

zorgen omtrent dogwifhat op las vegas sphere
Bron: X.

Als de onderhandelingen toch zouden falen, zullen alle donaties worden terugbetaald, een belofte die hij onlangs herhaalde in een bericht in de officiële Dogwifhat Telegram-groep.

Toekomst en verwachtingen

Hoewel sommigen in de gemeenschap vrezen voor een ‘rug-pull‘ — een plotselinge waardevermindering door het terugtrekken van de organisatoren — lijkt deze zorg ongegrond. Updates op X en andere sociale media suggereren dat de onderhandelingen de goede kant op gaan.

De betrokkenheid en het optimisme van de organisatoren, samen met de ontwikkelingen rondom de crypto-specifieke eisen van de Sphere, wijzen erop dat de mascotte van Dogwifhat binnenkort wellicht daadwerkelijk op de beroemde Las Vegas Sphere te zien zal zijn.

Koop je Dogwifhat voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme