Charles Hoskinson spreekt zich uit over politiek en de toekomst van crypto

Home » Nieuws » Charles Hoskinson spreekt zich uit over politiek en de toekomst van crypto

In een nieuwe video met de titel “Humility” bespreekt Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano (ADA) en medeoprichter en CEO van IOG (Input Output Global), zijn perspectieven op nederigheid, het actuele politieke landschap in de Verenigde Staten, en de impact daarvan op de cryptocurrency-industrie.

Hoskinson deelt zijn standpunten over voormalig president Donald Trump, huidig president Joe Biden en de richting die de crypto-industrie op moet gaan richting de verkiezingen van 2024.

Kritiek op de Biden-administratie

Hoskinson is kritisch over de huidige Amerikaanse regering onder leiding van Joe Biden, vooral vanwege haar sterk anti-crypto standpunt. Deze houding vindt volgens hem zijn oorsprong in een overeenkomst tussen Biden en senator Elizabeth Warren tijdens de presidentiële campagne van 2020. Warren, een uitgesproken tegenstander van cryptocurrencies, kreeg grote invloed op het binnenlandse beleid van de schatkist, wat leidde tot de benoeming van verschillende anti-crypto ambtenaren.

Hoskinson benadrukt de systematische pogingen van de Biden-administratie om cryptocurrency-bedrijven van bankdiensten te ontdoen, met waarschuwingen tegen grote namen zoals Robinhood, Coinbase, Uniswap, Kraken en Binance.

Vergelijking met het Trump-tijdperk

In tegenstelling tot Biden, had de regering-Trump een meer neutrale houding ten opzichte van de cryptocurrency-industrie. Hoewel het tijdperk-Trump geen duidelijke regelgeving bood, werden er geen vergelijkbaar vijandige maatregelen genomen tegen de sector.

Hoskinson suggereert dat een herverkiezing van Trump mogelijk niet tot dezelfde vijandigheid zou leiden als die momenteel onder Biden wordt ervaren.

Oproep tot actie voor de verkiezingen van 2024

Hoskinson benadrukt het belang van de komende verkiezingen voor de toekomst van de crypto-industrie. Hij roept de crypto-community op om te stemmen voor pro-crypto kandidaten, ongeacht hun politieke affiliatie, om de vrijheid en voortgang binnen de sector te waarborgen.

Hij onderstreept de noodzaak voor een leiderschap dat de waarden van de crypto-industrie ondersteunt en pleit voor een kandidatuur van Robert F. Kennedy Jr., die hij ziet als een veelbelovende optie voor beter leiderschap.

Koop je Cardano voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme