Bybit lanceert pre-markt handel voor Hamster Kombat tokens

Home » Nieuws » Bybit lanceert pre-markt handel voor Hamster Kombat tokens

Bybit heeft zijn ondersteuning voor opkomende projecten op The Open Network (TON) uitgebreid. Het nieuwste project, Hamster Kombat, een ’tap-to-earn’ Telegram-spel, staat sinds 8 juli 2024 op het pre-markt handelsplatform van Bybit.

In dit spel beheren gebruikers een virtuele crypto exchange en minen ze HMSTR-munten.

Pre-markt handelsplatform voor nieuwe tokens

Het pre-markt platform van Bybit is specifiek ontworpen om de handel in nieuwe tokens te faciliteren voordat ze officieel genoteerd worden. Het stelt kopers en verkopers in staat om biedingen in te stellen en transacties te voltooien tegen vooraf bepaalde tarieven.

Dit geeft gebruikers de unieke kans om HMSTR-tokens te verwerven voordat deze beschikbaar worden gesteld voor spot trading.

hamster kombat bybit pre market
Bron: Hamster Kombat op X.

Belangrijke stap vooruit in handelsmogelijkheden

De toevoeging van HMSTR-tokens aan het pre-markt platform wordt door Bybit gezien als een ‘belangrijke stap vooruit’. Klanten kunnen hun aankoop- en verkoopprijzen al vastleggen voordat de markt open gaat, wat gezien wordt als een creatieve verbetering van de handelsmogelijkheden van de exchange.

Volgens Bybit biedt deze exclusieve toegang gebruikers de mogelijkheid om HMSTR-tokens te verkrijgen voordat deze algemeen beschikbaar worden.

Onzekerheid over de officiële noteringsprijs

Hoewel HMSTR nu genoteerd staat op het pre-markt platform van Bybit, is het nog onduidelijk wanneer de token zal beginnen met spot trading. Bybit benadrukt dat pre-markt activiteiten weliswaar de marktverwachtingen kunnen weerspiegelen, maar dat de officiële noteringsprijs door verschillende factoren beïnvloed kan worden.

Ze wijzen erop dat er niet noodzakelijkerwijs een duidelijke correlatie is tussen de pre-marktprijs en de officiële noteringsprijs, aangezien deze door de markt worden bepaald.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme