BitTorrent (BTT) stijgt ruim 80% in 24 uur zonder echte reden

Home » Nieuws » BitTorrent (BTT) stijgt ruim 80% in 24 uur zonder echte reden

BitTorrent (BTT) is in de afgelopen 24 uur met meer dan 80% gestegen, waarbij het dicht bij het terugwinnen van een marktkapitalisatie van $1 miljard dollar komt.

Geen specifieke reden

De plotselinge stijging in de prijs van BTT lijkt ongebruikelijk, aangezien er geen specifieke aankondigingen over het project zijn gedaan. BTT is de native token van BitTorrent, een gedecentraliseerd platform om bestanden te delen, dat is gebouwd op de blockchain van Justin Sun’s Tron (TRX).

BitTorrent heeft momenteel een marktkapitalisatie van $847 miljoen dollar, die eerder vandaag tijdens deze stijging de $989 miljoen dollar bereikte.

BTT is momenteel de grootste winnaar in de afgelopen 24 uur, met een stijging van bijna 82% en het doorbreken van zijn 14 maanden hoogtepunt, volgens crypto marktgegevens van Coinmarketcap.

Crypto-analisten hebben de stijging van de BTT-prijs gekoppeld aan een recente belangrijke prestatie van Tron, dat een mijlpaal van 200 miljoen gebruikers heeft bereikt. Dit nieuws werd gedeeld door Justin Sun in een bericht op X (voorheen Twitter).

De stijging van BTT volgt kort na een bericht van Tron-oprichter Justin Sun, die aankondigde dat de blockchain de grens van 200 miljoen gebruikers had bereikt. “Dit is niet alleen een belangrijke mijlpaal, maar ook een bewijs van ons groeiende ecosysteem,” zei hij. Tron heeft ook 8,2 miljard dollar aan totale waarde vergrendeld (TVL) in DeFi-protocollen, waarmee het de op één na grootste blockchain is na Ethereum (ETH) in termen van gebruikers en TVL.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme