Bernstein: Classificatie van Solana als commodity waarschijnlijker na goedkeuring Ether ETF

Home » Nieuws » Bernstein: Classificatie van Solana als commodity waarschijnlijker na goedkeuring Ether ETF

De goedkeuring van een spot Ethereum (ETH) ETF in de Verenigde Staten zou een belangrijke stap zijn in de regelgeving rondom cryptocurrencies en wordt gezien als een grote verlichting voor de sector.

Volgens een recent rapport van Bernstein zou deze ontwikkeling bijzonder positief zijn voor Solana (SOL), omdat het de verwachtingen verhoogt dat ook deze munt als een commodity zal worden geclassificeerd.

Politieke en regelgevende ontwikkelingen spelen een rol

De goedkeuring van Ethereum ETFs zou niet alleen een precedent scheppen voor de acceptatie van niet-Bitcoin (BTC) assets als commodities, maar zou ook de weg vrijmaken voor vergelijkbare assets zoals Solana.

Bernstein benadrukt dat veranderingen in politieke leiding, zoals een mogelijke overwinning van Trump, verdere steun zouden kunnen betekenen voor de integratie van cryptocurrencies in het financiële systeem.

Verwachte marktreacties

Het rapport van Bernstein geeft aan dat eerdere goedkeuringen van soortgelijke producten, zoals Bitcoin spot ETFs, hebben geleid tot aanzienlijke prijsstijgingen en dat een vergelijkbaar effect wordt verwacht voor Ethereum.

Als gevolg hiervan zouden ook de vooruitzichten voor Solana kunnen verbeteren, gezien de verwachting dat deze cryptocurrencies vergelijkbaar zal worden behandeld.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme