Wijzigingen in het management bij Metaco na overname door Ripple

Home » Nieuws » Wijzigingen in het management bij Metaco na overname door Ripple

Adrien Treccani en Peter DeMeo, respectievelijk CEO en Chief Product Officer van Metaco, een bedrijf gespecialiseerd in de bewaring van cryptocurrency, zijn recentelijk vertrokken bij het bedrijf.

Groeiend bedrijf

Metaco, dat in mei 2023 werd overgenomen door Ripple (XRP), stond bekend om zijn vooraanstaande positie op het gebied van crypto-bewaring en was een geliefde partner voor Europese banken die hulp zochten bij het bewaren van cryptocurrencies. Onder hun leiding had Metaco een sterke en toonaangevende bewaringsdienst opgebouwd en was het bedrijf succesvol geïntegreerd met Ripple na de overname.

Een woordvoerder van Ripple bevestigde het vertrek van Treccani en DeMeo en benadrukte het belang van de bewaringsdiensten die ze hadden opgezet: “We waarderen de sterke en toonaangevende bewaringsdienst die Adrien en zijn team hebben opgebouwd, evenals zijn leiderschap bij het integreren van het bewaringsteam en de oplossing met Ripple na de overname vorig jaar. Bewaring blijft een integraal onderdeel van Ripple’s groeiende bedrijf terwijl we wereldwijd eersteklas crypto-oplossingen blijven bieden aan onze klanten.”

De overname door Ripple markeerde het eerste uitstapje van het bedrijf in de wereld van activatokenisatie en werd gezien als een strategische zet om zijn ondernemingsaanbod, met name op internationale markten, uit te breiden. Metaco werd hierdoor een onderdeel van Ripple’s streven naar groei door toegang te krijgen tot Ripple’s klantenbasis, kapitaal en middelen, waarmee het zijn diensten aan bank- en institutionele klanten kon voortzetten.

Ondanks de succesvolle integratie en groei, waren er berichten dat banken hun relatie met Metaco heroverwogen na de overname door Ripple.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme