Binance en Interpol bundelen krachten voor cyberveiligheid en crypto-educatie

Home » Nieuws » Binance en Interpol bundelen krachten voor cyberveiligheid en crypto-educatie

Binance heeft een grote stap gezet in de strijd tegen cyber dreigingen en het versterken van de wereldwijde cybersecurity. Het bedrijf heeft in 2023 alleen al meer dan 120 seminars, workshops en trainingsessies georganiseerd en verzorgd.

Deze initiatieven waren gericht op het versterken van de kennis en praktische vaardigheden van onderzoekers in de crypto sector, essentieel voor het aanpakken van crypto-gerelateerde bedreigingen.

Internationale autoriteiten

Binance heeft zijn toewijding voor 2024 bevestigd door deze initiatieven op te voeren, wat de proactieve houding van het bedrijf benadrukt om voorop te blijven lopen bij opkomende cyber dreigingen en de integriteit van het crypto-ecosysteem te beschermen. Als onderdeel van deze inspanningen heeft Binance samengewerkt met Interpol om de cybersecurity wereldwijd te versterken. Onlangs organiseerde Binance een halve dag durende virtuele wetshandhaving sessie die werd bijgewoond door meer dan 30 functionarissen van Interpol.

Tijdens deze sessie werden belangrijke onderwerpen met betrekking tot cryptocurrency-onderzoeken en cyberpolitie in de web3-wereld uitgebreid behandeld. Binance demonstreerde zijn expertise in het ondersteunen van internationale autoriteiten door inzichten te bieden in effectieve strategieën en technieken voor het aanpakken van cyber dreigingen.

Vertegenwoordigers van INTERPOL onderstreepten het belang van grensoverschrijdende samenwerkingen met industriële leiders zoals crypto exchange Binance. Zij benadrukten de noodzaak van verfijnde mitigatie strategieën om cyber overtredingen effectief aan te pakken.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme