Ripple versterkt positie in crypto met investering in Web3-app Beoble

Home » Nieuws » Ripple versterkt positie in crypto met investering in Web3-app Beoble

Ripple (XRP) heeft onlangs een niet nader gespecificeerde investering gedaan in Beoble, een in Hong Kong gevestigde Web3-berichten- en sociale applicatie.

De investering werd aangekondigd door Beoble zelf via een X-post en is bedoeld om het platform te integreren met de XRP Ledger (XRPL).

Over Beoble

Gestart als het “Whatsapp voor Web3”, lanceerde Beoble de bètaversie van zijn app in december 2023. De applicatie stelt eigenaren van crypto wallets in staat om onderling te communiceren. Na een succesvolle bètafase haalde Beoble in februari $7 miljoen dollar op tijdens een seed-financieringsronde, met investeringen van grote spelers zoals Samsung en Hashkey.

Deze financiering is voornamelijk bedoeld voor de ontwikkeling van Beoble versie 2.0, die nieuwe functies zal bevatten zoals in-app sociale handel en OTC-handelsfunctionaliteiten.

beoble ripple investering
Bron: Beoble op X.

Netwerken en groei

Momenteel ondersteunt Beoble meerdere blockchainnetwerken, waaronder de Binance Smart Chain, Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC), en plant uitbreidingen naar meer netwerken, waaronder Solana (SOL) en natuurlijk XRPL.

Met een maandelijkse gebruikersbasis van 354.000 en 600.000 actieve maandelijkse wallets, toont Beoble aanzienlijke groei en potentieel binnen de crypto-gemeenschap.

Toekomst van XRP

Volgens de prominente crypto-analist EGRAG zou XRP, de cryptocurrency van Ripple, enorm kunnen groeien als het algemeen wordt geadopteerd.

EGRAG vergelijkt de potentiële groei van XRP met die van vroege investeringen in technologiereuzen zoals Apple, Tesla, Google en Amazon, met een voorspelling dat XRP mogelijk $105 dollar kan bereiken tegen 2050, en op korte termijn een waarde van $27 tijdens de huidige bullmarkt. Dit zou een potentiële stijging van 5.000% betekenen, wat een significante kans markeert voor investeerders.

Koop je Ripple voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme