Crypto analisten weerspreken pessimisme rond XRP en zien prijs stijgen naar $100 dollar

Home » Nieuws » Crypto analisten weerspreken pessimisme rond XRP en zien prijs stijgen naar $100 dollar

Beleggers tonen al enige tijd hun teleurstelling over de ontwikkeling van de Ripple (XRP) koers. De munt blijft aanzienlijk verwijderd van zijn hoogste waarde ooit, die werd bereikt in 2018.

Ondanks deze teleurstelling blijven veel crypto-analisten optimistisch over de toekomstige waarde van XRP.

Potentieel van XRP in de derivatenmarkt

Vandell Aljarrah, mede-oprichter van Black Swan Capitalist, is een van de optimisten die gelooft dat XRP een explosieve waardestijging kan ondergaan. Aljarrah en andere experts zien een veelbelovend scenario waarin de XRP Ledger (XRPL) technologie een belangrijk deel van de derivatenmarkt kan overnemen.

Volgens hem kan een marktaandeel van slechts 1% van de wereldwijde derivatenmarkt, die meer dan $1 biljard dollar waard is, resulteren in een volume van $10 biljoen voor XRP. Dit zou de prijs van XRP potentieel tot $100 per token kunnen stuwen, uitgaand van een circulerend aanbod van 100 miljard munten.

vandell ripple koers naar 100 tweet
Bron: Vandell op X.

Realisme van de $100 prognose

De vraag of een prijs van $100 dollar per XRP realistisch is, blijft een punt van discussie. De gehele cryptomarkt is momenteel iets meer dan $2,7 biljoen waard. Als XRP een marktkapitalisatie van $10 biljoen zou bereiken, zou dit bijna vier keer de huidige totale waarde van de cryptomarkt zijn, en vergelijkbaar met de marktwaarde van al het gemijnde goud.

Dit perspectief maakt de $100 doelstelling ambitieus en mogelijk onrealistisch zonder grote veranderingen in de marktdynamiek en adoptie.

Koop je Ripple voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme