OKX en McLaren lanceren ‘Race Rewind’ NFT-serie

Home » Nieuws » OKX en McLaren lanceren ‘Race Rewind’ NFT-serie

OKX en het McLaren Formule 1-team de lancering aan van de ‘Race Rewind’ NFT-reeks. Deze collectie stelt fans in staat om vanaf 7 juni gratis unieke digitale memorabilia te verzamelen, rechtstreeks via de OKX Wallet.

Dit blijkt uit een persbericht van OKX naar de Coinliners redactie.

Gratis minten voor fans

Vanaf vrijdag kunnen fans beginnen met het minten van de eerste NFT, die de Grand Prix van Canada omvat. Dit biedt een unieke manier voor fans om betrokken te zijn bij de races en om memorabele momenten van het seizoen te bewaren. De actie is niet alleen beperkt tot het verzamelen; het biedt ook de mogelijkheid om zonder kosten te beginnen met het opbouwen van een collectie.

Exclusieve prijzen voor verzamelaars

Voor diehard fans die besluiten om de gehele serie te verzamelen, liggen er bijzondere beloningen in het verschiet. Naast de digitale tokens, maken verzamelaars kans op een VIP McLaren Fan Experience, inclusief een zogenaamde ‘hot lap’ over het circuit. Bovendien wordt er een budget van $2.500 dollar beschikbaar gesteld voor reis- en verblijfskosten.

OKX McLaren nft
Bron: OKX op X.

Aanvullende incentives

Elke NFT-drop gedurende het seizoen is gekoppeld aan verschillende prijzen, waaronder gesigneerde merchandise en exclusieve toegangen tot het McLaren Technology Center. De zeldzaamheid van elk item wordt de dinsdag na de race onthuld, waarbij enkele gelukkige fans zelfs uitgenodigd worden voor speciale evenementen.

Partnerschap

De samenwerking tussen OKX en McLaren, die begon in mei 2022, blijft zich uitbreiden. OKX versierde eerder de McLaren F1-auto’s met hun logo en beide partijen zijn vastberaden om fans dichter bij de actie te brengen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme