ICONOMI maakt crypto investeren eenvoudig met copy investing functionaliteit

Home » Nieuws » ICONOMI maakt crypto investeren eenvoudig met copy investing functionaliteit

Het investeren in cryptocurrencies kan ontmoedigend zijn, vooral voor nieuwkomers. Het aantal tokens en munten blijft groeien, wat het moeilijk maakt om de juiste keuzes te maken. Maar ICONOMI, een in Amsterdam gevestigd handelsplatform, biedt een innovatieve oplossing: copy investing.

Dit blijkt uit een recent persbericht dat ICONOMI naar Coinliners.nl stuurde.

Wat is copy investing?

Copy investing stelt gebruikers in staat om de investeringen van ervaren handelaren te kopiëren. Dit betekent dat je niet langer zelf hoeft te beslissen welke cryptocurrencies je koopt of wanneer je deze verkoopt. In plaats daarvan kies je een handelaar met een bewezen track record en kopieer je automatisch hun trades.

Dit kan een uitkomst zijn voor degenen die de aanzienlijke stijgingen, zoals die van Bitcoin (BTC) met bijna 300% sinds begin 2023, hebben gemist.

iconomi tweet
Bron: ICONOMI op X.

Voordelen van copy investing met ICONOMI

Copy investing met ICONOMI biedt verschillende voordelen. Ten eerste kun je door te kijken naar doorgewinterde handelaren jezelf vertrouwd maken met de markten zonder zelf beslissingen te hoeven nemen. Dit bespaart tijd omdat je deelneemt aan de markt zoals een ervaren handelaar zonder uitgebreid onderzoek of inspanning. Daarnaast sluit je je aan bij een community van handelaren om inzichten en strategieën te delen en samen te verbeteren.

Het platform maakt het eenvoudig om je beleggingen te diversifiëren over verschillende markten door handelaren met verschillende strategieën te kopiëren. Bovendien kun je potentieel een passief inkomen verdienen met regels voor winstnemingen.

Hoe werkt copy investing?

Het proces van copy investing is eenvoudig en geautomatiseerd. Je kiest een handelaar met een bewezen track record en investeert een bedrag dat je comfortabel vindt. Vervolgens worden de trades van deze handelaar automatisch gekopieerd naar jouw portefeuille.

Bijvoorbeeld, als jij € 1000 investeert in een Bitcoin ETF en de gekozen handelaar koopt 100 eenheden tegen € 250 per stuk, dan doe jij hetzelfde. Verkoopt de handelaar zijn eenheden tegen € 300 per stuk, dan verkoop jij ook, mits er voldoende kopers zijn.

Waarom ICONOMI?

Volgens een onderzoek van Investopedia uit 2022 voelt slechts 37% van de welgestelde millennials zich goed geïnformeerd over beleggen, en bijna 40% beschouwt het als risicovol. ICONOMI speelt in op deze onzekerheid door een platform te bieden dat gebruikers verbindt met ervaren handelaren.

Hierdoor kunnen nieuwkomers vertrouwen opbouwen en beter geïnformeerde beslissingen nemen. Het platform biedt toegang tot 200 verschillende cryptostrategieën, waaronder de meest gekopieerde strategieën.

Conclusie

Voor degenen die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van cryptocurrency-investeringen, biedt ICONOMI een toegankelijke en betrouwbare manier om te profiteren van de expertise van ervaren handelaren.

Met copy investing kun je de voordelen van de markt benutten zonder de noodzaak van uitgebreide kennis of tijdsinvestering.

Maak hier je account aan en start direct met Iconomi!

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme