Bitvavo verloot kaartjes voor vriendschappelijke wedstrijden Nederland-Canada en Nederland-IJsland

Home » Nieuws » Bitvavo verloot kaartjes voor vriendschappelijke wedstrijden Nederland-Canada en Nederland-IJsland

Bitvavo biedt zijn gebruikers een unieke kans om het Nederlands elftal live in actie te zien. In aanloop naar de UEFA EURO 2024 in Duitsland organiseert Bitvavo een verloting van kaartjes voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Canada en IJsland.

Nederland bereidt zich voor op UEFA EURO 2024

Ter voorbereiding op het prestigieuze UEFA EURO 2024 toernooi speelt het Nederlands elftal twee vriendschappelijke wedstrijden. Op donderdag 6 juni neemt Oranje het op tegen Canada, gevolgd door een wedstrijd tegen IJsland op maandag 10 juni. Beide wedstrijden vinden plaats in Stadion Feijenoord in Rotterdam en beginnen om 20:45 uur.

Bitvavo ondersteunt Oranje-fans

Dankzij de samenwerking tussen Bitvavo en de KNVB krijgen Bitvavo-gebruikers de mogelijkheid om kaarten te winnen voor deze belangrijke oefenwedstrijden. Voor elke wedstrijd worden er 50 sets van 2 kaartjes verloot, wat betekent dat 100 gelukkige winnaars het Nederlands elftal live kunnen aanmoedigen.

Deelname aan de verloting

Bitvavo-gebruikers die kans willen maken op de gratis kaartjes, moeten zich voor 21 mei om 12:00 uur registreren via de speciale actiepagina. Deelnemers moeten hun volledige naam en het geregistreerde e-mailadres van hun Bitvavo-account invullen om mee te doen aan de verloting.

Algemene voorwaarden en deelnamecriteria

Om in aanmerking te komen voor de verloting, moeten deelnemers een geverifieerd account bij Bitvavo hebben. Bitvavo behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de promotie te wijzigen of in te trekken zonder voorafgaande kennisgeving.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme