Bitvavo breidt uit naar Spanje met nieuwe registratie

Home » Nieuws » Bitvavo breidt uit naar Spanje met nieuwe registratie

Bitvavo heeft aangekondigd dat het officieel geregistreerd staat als een aanbieder van virtuele activadiensten door de Bank van Spanje.

Deze registratie markeert een belangrijke stap voor Bitvavo om zijn crypto-producten en -diensten aan te bieden op de Spaanse markt.

Groei van de crypto-industrie in Spanje

Spanje heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van zijn crypto-industrie. Het land heeft actief gewerkt aan de implementatie van de Markets in Crypto-Assets (MiCA) regelgeving en bevordert de wijdverbreide adoptie van cryptobetalingen.

In de ‘Global Crypto Adoption Index 2023’ van Chainalysis, staat Spanje op de tweeëntwintigste plaats, wat wijst op aanzienlijke groeimogelijkheden in deze sector.

bitvavo spanje
Bron: Bitvavo op X.

Europese ambities versterkt door goedkeuring

In november 2023 en januari 2024 verkreeg Bitvavo reeds regelgevende goedkeuringen van autoriteiten in Oostenrijk en Frankrijk. De goedkeuring in Spanje is in lijn met de ambitie van Bitvavo om zich als marktleider in Europa te vestigen.

“Het verkrijgen van goedkeuring in Spanje versterkt onze toewijding om het voornaamste crypto-handelsplatform in Europa te worden. We zijn enthousiast om onze diensten aan de Spaanse markt te introduceren,” aldus Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo.

Unieke aanpak voor de Spaanse markt

Bitvavo belooft dezelfde elementen die hen marktleiderschap in Nederland hebben gebracht, ook te zullen inzetten voor het Spaanse publiek. Als een compliance-gedreven Europese crypto exchange biedt Bitvavo concurrerende en transparante transactiekosten, en meer dan 275 digitale activa op een gebruiksvriendelijk platform.

Het team werkt continu aan het verbeteren van hun producten en past deze aan op basis van feedback uit de gemeenschap. Deze combinatie van factoren is uniek in Spanje en de rest van Europa.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme