Binance Labs versterkt cross-chain DeFi met strategische investering in Rango

Home » Nieuws » Binance Labs versterkt cross-chain DeFi met strategische investering in Rango

Binance Labs heeft een strategische investering gedaan in Rango. Dit platform staat bekend om zijn rol als cross-chain gedecentraliseerde exchange (DEX) en bridge aggregator.

Hoewel de specifieke voorwaarden van de investering, inclusief de omvang ervan, niet zijn onthuld, is de impact van deze stap aanzienlijk voor de ontwikkeling van de sector.

Rango’s rol in blockchain-ecosystemen

Rango faciliteert transacties over diverse blockchain-ecosystemen heen, een cruciale functie voor de groei van gedecentraliseerde financiën (DeFi). Het platform ondersteunt grote blockchains zoals Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Tron (TRX), het Cosmos Ecosysteem, Starknet (STRK) en meer. Deze uitgebreide ondersteuning is essentieel voor multi-chain wallets die betrouwbare cross-chain functionaliteit nodig hebben.

binance labs fund rango investering
Bron: Binance Labs Fund op X.

Gebruikers kunnen toegang krijgen tot Rango via populaire wallets en gedecentraliseerde applicaties (dApps) zoals Trust Wallet, Exodus, Binance Web3 Wallet en Compound. Momenteel ondersteunt Rango meer dan 60 blockchains, meer dan 70 DEXes en meer dan 20 bruggen, met een transactievolume dat de $3 miljard overstijgt.

Groei en verwachtingen

Tot op heden heeft het platform meer dan 2,5 miljoen swaps verwerkt voor 590.000 unieke wallets. Daarnaast beheert het dagelijks meer dan 3.000 organische cross-chain swaps en verwerkt het meer dan 2 miljoen dagelijkse swap-offertes, wat snelle reactietijden garandeert voor de groeiende gebruikersbasis.

Speculaties over airdrop na Binance-investering

De investering van crypto exchange Binance heeft speculaties over een mogelijke airdrop en een token generation event (TGE) aangewakkerd. Opmerkelijk is dat Rango 5% van de RANGO-tokenvoorraad heeft gereserveerd voor de airdrop, wat de anticipatie binnen de crypto-gemeenschap verhoogt.

Dit komt kort na de betrokkenheid van Binance Labs bij Zircuit, een layer-2 netwerk dat zero-knowledge rollups combineert met kunstmatige intelligentie (AI) om de veiligheid te verbeteren.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme