Kiyosaki voorspelt grootste crash ooit, ziet Bitcoin stijgen naar $10 miljoen

Home » Nieuws » Kiyosaki voorspelt grootste crash ooit, ziet Bitcoin stijgen naar $10 miljoen

Robert Kiyosaki, de beroemde auteur van “Rich Dad Poor Dad”, heeft via een bericht op X een serieuze waarschuwing uitgegeven voor een naderende financiële crash, die hij beschrijft als de grootste in de geschiedenis.

Hij voorspelt dat deze crash invloed zal hebben op vastgoed, aandelen, obligaties en zelfs veilige havens zoals goud, zilver en Bitcoin (BTC).

De rol van fiatgeld en centrale banken

Volgens Kiyosaki is de waardevermindering van fiatgeld, veroorzaakt door het wanbeleid van de centrale banken, een cruciale factor achter deze verwachte financiële ineenstorting.

Hij heeft vaak zijn bezorgdheid geuit over de duurzaamheid van het huidige financiële systeem en bekritiseert regelmatig het monetair beleid van centrale banken.

robert kiyosaki bitcoin crash
Bron: Robert Kiyosaki op X.

Technische analyse en toekomstige voorspellingen

Kiyosaki, die zijn voorspellingen baseert op technische grafieken, ziet de dreigende crash niet alleen als een risico, maar ook als een kans. Na de ineenstorting verwacht hij een grote stijging van de prijzen van de getroffen activa. Hij is vooral optimistisch over Bitcoin, goud en zilver, die volgens hem zullen floreren als gevolg van toenemende inflatie en economische onzekerheden.

Hij heeft zelfs gesuggereerd dat Bitcoin zou kunnen stijgen naar een waarde van $10 miljoen dollar per munt en dat de goudprijs zou kunnen stijgen naar $15.000 dollar per ons.

Vooruitzichten voor de lange termijn

Ondanks zijn bezorgdheid over de nabije toekomst, blijft Kiyosaki optimistisch over de langetermijnvooruitzichten voor Bitcoin, zilver en goud. Hij voorspelt een langverwachte bullmarkt voor deze activa, die volgens hem zal worden aangedreven door de verplaatsing van investeerders naar wat hij beschouwt als echte ‘veilige havens’.

Kiyosaki’s kritiek op conventionele financiële producten zoals Bitcoin ETF’s is bekend; hij adviseert investeerders om altijd direct in activa te investeren in plaats van in afgeleide financiële producten.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme