Volgens Didi Taihuttu kan Bitcoin weerstand van $70K doorbreken, mogelijk richting $200.000

Home » Nieuws » Volgens Didi Taihuttu kan Bitcoin weerstand van $70K doorbreken, mogelijk richting $200.000

In zijn nieuwste YouTube-video deelt de Nederlandse Didi Taihuttu zijn inzichten over de huidige trends en toekomstige potentie van Bitcoin (BTC).

Taihuttu gelooft dat de recente prijsschommelingen het gevolg zijn van manipulatie en consolidatie tijdens een “saaie” periode van de bullmarkt, maar ziet dit als een kans voor investeerders.

Kopen tijdens dips

Volgens Taihuttu is het kopen tijdens dips altijd een winstgevende strategie geweest in de geschiedenis van Bitcoin. Hij verwijst naar de 3.618 expansiecyclus en Fibonacci-niveaus die suggereren dat de prijs zou kunnen stijgen tot $200,000 dollar als de huidige trend doorzet.

Hij moedigt kijkers aan om vast te houden aan hun Bitcoin-investeringen, aangezien de markt historisch vergelijkbare patronen heeft vertoond tijdens eerdere bull runs.

Bullmarkt indicatoren en voorspellingen

Taihuttu bespreekt ook belangrijke indicatoren zoals de P Cycle top en de MVRV Z-score, die kunnen helpen bepalen wanneer de top van de bullmarkt is bereikt. Met de huidige nadering tot het weerstandsniveau van $70.000 dollar, voorspelt hij dat, als dit niveau doorbroken wordt, Bitcoin mogelijk een flinke stijging zal zien, mogelijk tussen de $120.000 en $160.000, en zelfs tot $200.000 dollar.

Bitcoin vs. onroerend goed

Verder vergelijkt Taihuttu investeren in Bitcoin met investeren in onroerend goed, waarbij hij de flexibiliteit, liquiditeit en potentieel voor toekomstige adoptie door overheden van Bitcoin benadrukt.

Hij spreekt over de groeiende acceptatie van Bitcoin als waardeopslag door overheden, met het voorbeeld van een recente investering door het pensioenfonds van Wisconsin van $167 miljoen dollar in Bitcoin.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme