Didi Taihuttu voorspelt verdere doorbraak voor Bitcoin in nieuwste analyse

Home » Nieuws » Didi Taihuttu voorspelt verdere doorbraak voor Bitcoin in nieuwste analyse

In een nieuwe YouTube-video heeft de Nederlandse Didi Taihuttu zijn visie op de toekomstige koers van Bitcoin (BTC) gedeeld. Op dit moment handelt Bitcoin boven de $70.000, en Taihuttu analyseert de grafieken om te bepalen of de prijs verder zal stijgen of zal terugvallen.

Analyse van weerstandsniveaus en koersdoelen

Volgens Taihuttu zou de volgende weerstand voor Bitcoin bij $71.000 liggen. Een doorbraak boven dit niveau kan het pad effenen voor nieuwe recordhoogtes. Hij benadrukt het belang van het herkennen van marktcycli en het gebruik van technische indicatoren op TradingView om de pieken en dalen in de markt te identificeren.

Verder moedigt hij investeerders aan om Bitcoin te kopen, gezien de positieve ontwikkelingen rondom spot Exchange-Traded Funds (ETFs) die recentelijk aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin hebben verzameld.

Spot ETFs en de impact op Bitcoin voorraad

De spot Bitcoin ETF’s hebben ongeveer 21.700 Bitcoins verzameld in de huidige maand, wat drie keer meer is dan het aantal Bitcoins dat in dezelfde periode is gecreëerd. Deze ophoping zou kunnen leiden tot een supply shock en een potentiële prijsverhoging door de hoge vraag, legt Taihuttu uit.

Hij beschrijft Bitcoin als het “goud van de 21ste eeuw” en een hedge tegen inflatie, en moedigt kijkers aan om te investeren voor de lange termijn.

Leven zonder angst

Verder bespreekt Taihuttu het belang van het overwinnen van angst om nieuwe ervaringen aan te gaan, zoals investeren in Bitcoin. Hij benadrukt dat men actie moet ondernemen en nieuwe dingen moet proberen, ondanks externe meningen of nieuws dat angst kan inboezemen.

Volgens Taihuttu is het essentieel om het leven voluit te leven en open te staan voor nieuwe avonturen. Iets wat Taihuttu natuurlijk zelf ook heeft gedaan, door enkele jaren geleden al zijn bezittingen te verkopen en all-in te gaan op Bitcoin.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme