Didi Taihuttu: Bitcoin op $67.000 is ontzettend belangrijk om te behouden

Home » Nieuws » Didi Taihuttu: Bitcoin op $67.000 is ontzettend belangrijk om te behouden

Didi Taihuttu, bekend van The Bitcoin Family, heeft in zijn laatste YouTube-video uitgebreid gesproken over de recente activiteiten van grote Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) investeerders.

Volgens Taihuttu kopen deze ‘crypto whales‘ grote hoeveelheden van deze cryptocurrencies tijdens de huidige marktdip. Dit zou een sterk teken zijn dat de markt zich mogelijk voorbereidt op een nieuwe opleving. Ethereum-investeerders alleen al hebben naar verluidt ongeveer $800 miljoen dollar aan Ethereum opgekocht.

Kritieke weerstandsniveaus

De focus lag op het weerstandsniveau van Bitcoin rond $67,000 dollar. Taihuttu benadrukte het belang van het doorbreken van dit niveau om een verdere daling naar het volgende ondersteuningsniveau tussen $63,000 en $64,000 dollar te voorkomen. Indien succesvol doorbroken, zou dit volgens hem kunnen leiden tot het bereiken van nieuwe recordhoogtes.

Voorspelling van aanzienlijke prijsstijgingen

Opmerkelijk in Taihuttu’s analyse zijn de potentieel enorme prijsdoelstellingen die hij voorstelt. Bij het overwinnen van huidige weerstanden, speculeert hij dat de prijs van Bitcoin zou kunnen stijgen naar $100,000, en mogelijk zelfs naar $120,000, $160,000, en in de meest optimistische scenario’s tot $500,000 per Bitcoin.

Advies voor cryptogebruikers

Taihuttu raadt kijkers aan om zelf controle te houden over hun financiën en belastingzaken, terwijl hij ook het gebruik van verschillende soorten crypto beurzen bespreekt. Hij benadrukt de voordelen van gedecentraliseerde beurzen die meer veiligheid bieden tegenover de gecentraliseerde tegenhangers.

Dit advies is gericht op het verminderen van afhankelijkheid van traditionele financiële systemen en het maximaliseren van persoonlijke financiële autonomie.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme