DeFi Technologies kiest resoluut voor Bitcoin als veilige haven tegen inflatie

Home » Nieuws » DeFi Technologies kiest resoluut voor Bitcoin als veilige haven tegen inflatie

DeFi Technologies Inc., een beursgenoteerd bedrijf op CBOE Canada, heeft een strategische stap gezet door Bitcoin (BTC) als primair reserve-activum in hun schatkist op te nemen. Deze beweging, die vandaag werd onthuld in een aankoop van 110 Bitcoins ter waarde van $7,7 miljoen dollar, onderstreept het vertrouwen van het bedrijf in de stabiliteit en het potentiële beschermende vermogen van Bitcoin tegen inflatie en monetaire devaluatie.

Olivier Roussy Newton, CEO van DeFi Technologies, benadrukte het vertrouwen in Bitcoin als een veilige haven: “We hebben Bitcoin aangenomen als ons primaire treasury reserve-activum, wat onze overtuiging weerspiegelt in zijn rol als een hedge tegen inflatie en een veilige haven tegen geldontwaarding.”

Innovatie en financiële groei bij dochteronderneming Valour

Verder heeft Valour, een dochteronderneming van DeFi Technologies, indrukwekkende resultaten geboekt. Met een beheerd vermogen (AUM) van C$837 miljoen ($607 miljoen) per 31 mei, vertegenwoordigt dit een jaar-op-jaar groei van 64,9%.

Valour heeft bovendien succesvol een extra $5 miljoen aan uitstaande leningen terugbetaald, die waren verzekerd met Bitcoin en Ethereum (ETH) als onderpand, na een eerdere aflossing van $19,5 miljoen.

defi technologies bitcoin
Bron: Bitcoin Archive op X.

Lancering van beursgenoteerde producten

Valour Inc. heeft zijn innovatie in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector verder uitgebreid door verschillende nieuwe exchange-traded products (ETPs) te lanceren.

Onder deze producten bevinden zich de Valour Internet Computer (ICP) ETP, Valour Toncoin (TON) ETP, Valour Chainlink (LINK) ETP, en de wereld’s eerste opbrengst genererende Bitcoin ETP.

Marktreactie en toekomstvisie

De aankondiging van deze strategische beslissingen heeft geleid tot een stijging van 15% in de aandelenprijs van DeFi Technologies Inc., met een groei van 176% tot nu toe dit jaar.

Dit toont aan dat het vertrouwen in Bitcoin niet alleen een strategische zet is, maar ook gunstig is geweest voor de marktpositie van het bedrijf.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme