Credible Crypto voorspelt: Bitcoin spoedig naar $100.000

Home » Nieuws » Credible Crypto voorspelt: Bitcoin spoedig naar $100.000

Een analist die bekendstaat om zijn contrair beleggingsadvies, Credible Crypto, verwacht dat Bitcoin (BTC) binnen enkele dagen een aanzienlijke koersstijging zal ervaren.

Voordat deze stijging plaatsvindt, voorziet de analist nog een tijdelijke daling.

Terugval naar $62.000 voor Bitcoin?

Volgens Credible Crypto zou de waarde van Bitcoin kunnen terugvallen naar $62.000 dollar voordat een nieuwe parabolische rally de koers naar recordhoogten zal stuwen.

“De dalingen zijn beperkt tot $60.000 voor een volledige invalidatie van deze voorspelling, maar realistisch gezien verwachten we niet lager dan tussen $62.000 en $63.000. Ik geef het ongeveer zeven tot tien dagen voordat we absoluut door het dak gaan. Ons doel: $100.000+,” licht de analist toe.

bitcoin 62K credible crypto tweet
Bron: CrediBULL Crypto op X.

Impact op de markt van altcoins

De verwachte rally van Bitcoin zou volgens de analist worden gedreven door handelaren die uit angst om de boot te missen, hun altcoins verkopen.

“Bitcoin zal een indrukwekkende impuls-candle laten zien, zo krachtig dat het de collectieve aandacht van de markt tijdelijk naar zich toe trekt. Hierdoor zal de liquiditeit uit andere altcoins, waaronder Dogecoin, wegvloeien en richting Bitcoin stromen die dan sterk zal stijgen,” verklaart Credible.

Timing van de marktbewegingen

Interessant is dat Credible Crypto deze correctie al voorspelde voor de koersval van afgelopen vrijdag. Het huidige niveau rond $69.000, waar de munt momenteel handelt, is cruciaal. Dit niveau was de piek van de vorige bullrun.

Volgens de voorspelling van Credible moeten we deze week het dieptepunt van de correctie bereiken waarna de klim zal beginnen. Dit zou betekenen dat Bitcoin binnen enkele dagen zijn opwaartse klim kan starten.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme