Bitcoin volgt 2015-2018 cyclus, zegt CryptoCon in nieuwe analyse

Home » Nieuws » Bitcoin volgt 2015-2018 cyclus, zegt CryptoCon in nieuwe analyse

In een recente tweet heeft de bekende crypto-analist CryptoCon een voorspelling gedaan over de toekomst van Bitcoin (BTC). Volgens zijn analyse volgt Bitcoin een cyclus die vergelijkbaar is met de periode van 2015 tot 2018.

Deze observatie kwam tot stand nadat Bitcoin dit jaar een vroege piek bereikte in juli, en vervolgens in augustus een dieptepunt vond, net zoals in 2015.

Tegenstellende verwachting

CryptoCon benadrukt dat deze trend aangeeft dat Bitcoin klaar is om zijn eerste ‘Blauwe Jaar’-rally in december af te sluiten, in tegenstelling tot de verwachtingen van velen die een piek in januari voorspellen, mede door speculaties over Exchange-Traded Funds (ETFs). Hij merkt op dat deze stijging al voorspeld werd door de cycli, zelfs toen de meeste analisten nog een recessieve daling verwachtten.

Eerder uitte CryptoCon al de mening dat Bitcoin zijn hoogtepunt had bereikt bij $45.000 dollar, en hij blijft bij deze stelling. Hij voorspelt ook een aanstaande periode van zijwaartse beweging, aangeduid met een kleine zwarte horizontale pijl in zijn analyse.

Verder stelt hij dat het doel van $48.000 dollar mogelijk vertraagd wordt tot de tweede vroege piek, die hij voorspelt ongeveer 21 dagen na 9 juli 2024 plaats te vinden (gemarkeerd met een paarse stip).

CryptoCon is stellig in zijn overtuiging dat de kracht van deze cycli niet zal worden doorbroken, zelfs niet met de potentiële introductie van ETFs.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme