Bitcoin naar $170K dollar? DataDash voorziet parabolische stijging

Home » Nieuws » Bitcoin naar $170K dollar? DataDash voorziet parabolische stijging

In een nieuwe YouTube-video deelt Nicholas Merten van DataDash zijn inzichten over de toekomstige prijsontwikkelingen van Bitcoin (BTC). Merten, bekend om zijn diepgaande analyses en data gedreven benaderingen, onderzoekt de huidige prijsactie van Bitcoin en wijst op de mogelijkheid van een aanzienlijke groei.

Hij baseert zich op diverse indicatoren, waaronder de positie van Bitcoin boven de 21-daagse voortschrijdende gemiddelden en het uitblijven van zware verkoopdruk ondanks het naderen van eerdere recordhoogtes.

Bitcoin naar $170.000 dollar?

Merten legt uit dat de expansie van wereldwijde liquiditeit, vooral sinds oktober 2023, een flinke invloed heeft op risicovolle activa zoals Bitcoin en technologie aandelen. Hij stelt dat, gezien de huidige trends en marktsignalen, een prijsstijging van Bitcoin met 140-150% realistisch is, wat de cryptocurrency in een prijsbereik van $60.000 tot $170.000 dollar zou kunnen brengen.

De analyse belicht ook de rol van ETF-instromen en institutionele aankopen, naast het potentieel van altcoins om aanzienlijke rendementen te leveren. Merton benadrukt het belang van het volgen van de prijsactie en voortschrijdende gemiddelden bij het investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Hij bespreekt verder de dynamiek van marktorders en de mogelijke impact van een aanzienlijke daling van de dollarwaarde op de waardering van Bitcoin. Zoals altijd zijn de video’s van DataDash zeer interessant en raden wij het absoluut aan om de video’s goed in de gaten te houden.

Koop je Bitcoins voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme