Analist ziet Bitcoin stijgen naar $100.000, waarschuwt voor val altcoins

Home » Nieuws » Analist ziet Bitcoin stijgen naar $100.000, waarschuwt voor val altcoins

De bekende crypto analist DonAlt ziet een rooskleurige toekomst voor Bitcoin (BTC), terwijl hij een somberder beeld schetst voor de altcoins.

Volgens hem kan de prijs van Bitcoin stijgen tot boven de $100.000 dollar, terwijl veel altcoins achterblijven met grote dalingen.

Pessimistisch over altcoins

DonAlt, die bekend staat om zijn focus op altcoins, lijkt nu een andere toon aan te slaan. “Om eerlijk te zijn ben ik veel pessimistischer over altcoins dan over Bitcoin. Ik denk dat je naar een wereld kunt gaan waarin Bitcoin op $100.000 of meer handelt de komende jaren, terwijl de huidige altcoins 90% lager handelen dan vandaag,” zegt hij.

DonAlt bitcoin en altcoins voorspelling
Bron: DonAlt op X.

Hij uit zijn bezorgdheid over de waarde die veel altcoins bieden. “Het is eigenlijk gestoord als je nadenkt over de market caps van veel cryptomunten. Ja, deze coins zijn enorm gedaald, maar hun market cap is nog steeds meer dan één miljard. Wat doen deze dingen eigenlijk?”

Voorzichtigheid bij Bitcoin op korte termijn

Hoewel DonAlt gelooft in een toekomstige Bitcoin koers van $100.000 dollar, is hij op de korte termijn voorzichtig. Bitcoin blijft herhaaldelijk bearish patronen vertonen met dubbele toppen op de dagelijkse grafiek, wat duidt op mogelijke terugval. DonAlt herinnert aan de crash van november 2018, toen Bitcoin onder de $6.000 dook na langdurige consolidatie.

“Ik ben huiverig om bullish te worden, omdat ik denk dat er nog een soortgelijke crash kan komen voor de digitale munt,” legt hij uit.

Huidige stand van zaken

Ondanks de voorzichtigheid van DonAlt, toont Bitcoin tekenen van herstel. Op het moment van schrijven handelt Bitcoin op $59.100, een stijging van bijna 3% in de afgelopen 24 uur.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme