Binance CEO ziet crypto evolueren naar ‘early majority’ stadium

Home » Nieuws » Binance CEO ziet crypto evolueren naar ‘early majority’ stadium

In een interview met Cointelegraph heeft Richard Teng, CEO van Binance, aangekondigd dat de cryptocurrency-industrie is overgestapt van het tijdperk van de ‘early adopters’ naar dat van de ‘early majority’.

Deze mijlpaal markeert een belangrijk moment voor Binance, dat nu wereldwijd 200 miljoen geregistreerde gebruikers heeft, meer dan enige andere cryptocurrency exchange.

Prestatie en vertrouwen

“We zijn diep vereerd en nederig door de welkom van 200 miljoen geregistreerde gebruikers, en we tellen door”, zei Teng in een gesprek met Cointelegraph.

De CEO schreef de “snelle groei” van het bedrijf toe aan een veranderend landschap binnen de cryptocurrency-industrie: “Deze mijlpaal is niet alleen een triomf voor Binance. Het is ook een teken van robuuste groei en rijpheid voor de bredere crypto-sector… Het weerspiegelt een overgang van ‘early adopters’ van crypto naar de ‘early majority’, wat aangeeft dat een steeds groter deel van de wereldbevolking zich openstelt voor crypto en de grenzeloze mogelijkheden ervan.”

richard teng binance
Bron: Crypto Spot op X.

Toekomstplannen en uitdagingen

Binance is echter niet van plan op zijn lauweren te rusten. De crypto beurs zet zich in om één miljard gebruikers aan te trekken. “Vooruitkijkend blijft onze focus bij Binance liggen op het leiden van initiatieven die financiële inclusie en innovatie bevorderen”, zei Teng.

De weg naar één miljard gebruikers zal niet eenvoudig zijn. Het vereist bijna een verdubbeling van het huidige aantal crypto-eigenaren wereldwijd en de instemming van één op de acht mensen op de planeet.

Politieke steun en regelgeving

Politieke steun van wereldwijde regelgevers, met name in de Verenigde Staten, zal ook noodzakelijk zijn.

De aanstaande presidentsverkiezingen kunnen mogelijk wat licht werpen op de situatie, aangezien de vermoedelijke Republikeinse genomineerde Donald Trump zich onlangs heeft uitgesproken als de ‘crypto president’, mocht hij worden gekozen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme