Volgens crypto analist Clifton kan Shiba Inu spoedig met 60% stijgen

Home » Nieuws » Volgens crypto analist Clifton kan Shiba Inu spoedig met 60% stijgen

Shiba Inu (SHIB) heeft in de afgelopen paar dagen een flinke stijging meegemaakt, aangedreven door hernieuwde positiviteit op de cryptomarkt.

Deze stijging hangt nauw samen met de mogelijke aankondiging van een aanstaande Ethereum (ETH) ETF, wat het vertrouwen van beleggers in cryptomunten versterkt heeft en bijdroeg aan een bredere opleving van de cryptomarkt.

Technische en marktanalyses

Volgens Clifton, een bekende crypto-analist, heeft Shiba Inu een bullish pennant-patroon gevormd op zijn dagelijkse grafiek. Dit patroon wijst op een potentiële significante stijging van de SHIB koers. Clifton voorspelt dat de SHIB koers spoedig met 60 procent zou kunnen stijgen, waarbij hij een rally naar ten minste $0.00004 in de komende weken suggereert.

clifton shiba inu tweet
Bron: Clifton Fx op X.

Andere analisten, waaronder Davie Satoshi, zijn nog optimistischer. Satoshi heeft een koersdoel boven de $0.00005 vastgesteld, terwijl sommige marktanalisten verwachtingen uitspreken die variëren van $0.00008 tot een mogelijke piek van $0.00015, een niveau dat SHIB nog nooit eerder heeft bereikt.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme