Shiba Inu kan $1 biljoen marktkapitalisatie bereiken door Shibarium, volgens expert

Home » Nieuws » Shiba Inu kan $1 biljoen marktkapitalisatie bereiken door Shibarium, volgens expert

Crypto expert Casey Stubbs en een andere insider bekend als SpecialK hebben onlangs bijzondere voorspellingen gedaan over de toekomstige marktwaarde van de cryptocurrency Shiba Inu (SHIB).

Stubbs voorspelde dat de marktkapitalisatie van SHIB naar $1 biljoen dollar kan stijgen, een gedurfde stelling die steun vindt in de toenemende initiatieven binnen de SHIB-community om het nut van deze memecoin te vergroten.

Shibarium als katalysator

De kern van Stubbs’ optimisme is Shibarium, SHIB’s layer-2 blockchainoplossing, ontworpen om de efficiëntie en schaalbaarheid van het SHIB-ecosysteem te verbeteren. Hij verwacht dat de adoptie van Shibarium, met zijn potentieel om duizenden SHIB en BONE handelsparen te ondersteunen, de marktkapitalisatie naar ongekende hoogtes zal stuwen.

Op een dag zouden er miljarden dollars aan transacties kunnen plaatsvinden op dit platform.

shiba inu koers 1 jaar
Shiba Inu koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

Huidige status en potentiële prijsstijging

Ondanks een huidige daling in het aantal dagelijkse transacties op Shibarium, blijven Stubbs en SpecialK positief over de toekomstige groei. Met een huidige marktkapitalisatie van $11,94 miljard voor SHIB en $123,34 miljoen voor BONE, is er een aanzienlijke weg te gaan naar de voorspelde $1 biljoen dollar.

Als SHIB deze mijlpaal bereikt, zou de prijs per token kunnen stijgen naar $0,016, wat een significante stijging zou betekenen van de huidige prijs van $0,00002018.

Uitdagingen en verwachtingen

Hoewel de voorspelling van een biljoen dollar marktkapitalisatie ambitieus is, weerspiegelt deze het optimisme onder aanhangers van SHIB.

Het is echter belangrijk op te merken dat SHIB eerst zijn recordhoogte moet overtreffen van $0,00008845 met een marktkapitalisatie van bijna $40 miljard, voordat verdere doelen zoals $50 miljard en $100 miljard haalbaar worden geacht.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme