Ronaldinho sluit aan bij Messi in promotie van WATER memecoin

Home » Nieuws » Ronaldinho sluit aan bij Messi in promotie van WATER memecoin

De WATER Solana (SOL) memecoin heeft opnieuw de aandacht getrokken met de promotieactiviteiten van de Braziliaanse voetballegende Ronaldinho Gaúcho, na de promotie van Argentijnse superster Lionel Messi.

Beiden hebben op hun Instagram-accounts berichten geplaatst die de memecoin aanprijzen, waarbij Ronaldinho’s post volgde op een soortgelijk bericht van Messi een dag eerder.

Aandacht voor een mysterieuze memecoin

Deze posts van twee voetballers met een enorme online aanhang—Messi heeft meer dan 500 miljoen volgers en Ronaldinho bijna 77 miljoen—zouden de awareness rondom de WATER memecoin aanzienlijk moeten verhogen.

Vorig jaar ontkende Ronaldinho betrokken te zijn bij een vermeende crypto scam dat zijn naam gebruikte en rendementen tot 400% beloofde.

ronaldinho water solana memecoin
Bron: Instagram.

Achtergrond en beloften van WATER

WATER, beschreven als een memecoin zonder intrinsieke waarde of verwachting van financieel rendement, is volgens de juridische verklaringen enkel voor amusementsdoeleinden. De missie achter de memecoin is echter opmerkelijk, aangezien de makers het hebben gelabeld als een “charitatieve token”.

Details over hoe het goede doelen zal ondersteunen blijven vaag, ondanks beweringen dat het token gemaakt is om eerlijke vermogensherverdeling onder houders te waarborgen en tegelijkertijd goede doelen te ondersteunen.

Samenwerkingen en toekomstige plannen

Volgens de website van de WATER memecoin is het token “gecreëerd in partnerschap met de meesterbreinen achter” de BEER memecoin. Het lanceren van memecoins is recentelijk makkelijker geworden, mede dankzij Pump.fun, een website die gebruikers in staat stelt met gemak tokens te creëren.

De makers van WATER hopen ook bij te dragen aan het aanpakken van ontbossing en waterdistributie in Afrika, en beloven transparantie door een aparte, publiekelijk bekende portemonnee te gebruiken voor liefdadigheidsdonaties.

De waarde van de WATER token is volgens CoinGecko de afgelopen 24 uur met meer dan 200% gestegen. De token is verhandelbaar op crypto platforms zoals Bitget, BitMart en MEXC.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme