Pepe zet opnieuw nieuwe all time high neer en stijgt 135,8% in een maand

Home » Nieuws » Pepe zet opnieuw nieuwe all time high neer en stijgt 135,8% in een maand

De memecoin Pepe heeft een koersstijging van 136% doorgemaakt in de afgelopen maand, waardoor het een nieuwe recordhoogte van €0,00001554 dollar bereikte. Hiermee bevestigt Pepe zijn positie als de derde grootste mememunt qua marktkapitalisatie en overtreft het Dogwifhat (WIF).

Deze stijging valt samen met een verhoogd handelsvolume dat de afgelopen 24 uur de €1,5 miljard dollar overschreed, een toename van 19,50% vergeleken met het vorige etmaal.

Historische koersstijgingen

In de afgelopen maand heeft Pepe een ongekende koersstijging doorgemaakt van ruim 100%. Op 27 april noteerde de munt nog op €0,00000672, terwijl het nieuwe hoogtepunt op 27 mei €0,00001554 bereikte.

Deze stijging heeft Pepe weer op de kaart gezet als de derde grootste mememunt qua marktkapitalisatie, waarbij het Dogwifhat (WIF) voorbijstreefde.

pepe koers 30 dagen.
PEPE koers in de afgelopen 30 dagen. Bron: Coinmarketcap.

Groei in handelsvolume en interesse

De spectaculaire prijsstijging van Pepe werd vergezeld door een toename in handelsvolume en open interesse. Het handelsvolume overtrof de afgelopen 24 uur de €1,5 miljard, wat een stijging van 19,50% betekent ten opzichte van het vorige etmaal. De Open Interest, oftewel het aantal openstaande contracten voor futures en opties, steeg naar bijna €169 miljoen, het hoogste niveau ooit voor deze memecoin.

Deze toenemende interesse en het vertrouwen van investeerders suggereren dat de toekomstige marktvooruitzichten voor Pepe positief zijn. Bovendien blijft Pepe de meest verhandelde meme-munt, ruim voor op concurrenten zoals Shiba Inu (SHIB), Floki en Dogecoin (DOGE).

Prestaties van andere mememunten

Ondanks de indrukwekkende prestaties van Pepe, hebben andere mememunten zoals SHIB, Bonk en WIF ook groene cijfers laten zien in de laatste 24 uur. SHIB boekte een bescheiden winst van 1,08%, terwijl Bonk en WIF respectievelijk met 0,30% en 3,30% stegen.

Over een periode van zeven dagen zagen deze munten nog gezondere winsten, met DOGE in de lift met 8,71% en Floki met 12,67%.

Koop je Pepe voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme