Notcoin vernietigt 210 miljoen tokens, voorspelt mogelijke prijsverdubbeling

Home » Nieuws » Notcoin vernietigt 210 miljoen tokens, voorspelt mogelijke prijsverdubbeling

De cryptomarkt is volop in beweging nu Notcoin (NOT), een aan Telegram gelinkte crypto, een grote tokenverbranding heeft aangekondigd, samen met een mogelijke prijsstijging.

Op 25 juni heeft het Notcoin-team een substantiële verbranding van 210 miljoen NOT-tokens uitgevoerd, met een waarde van $3 miljoen dollar. Deze actie resulteerde in een prijsstijging van 16,40%, waardoor de waarde van een token steeg naar $0,0164 dollar.

Deze stap is onderdeel van een bredere strategie om het aanbod te beperken en de waarde van de token te verhogen, wat duidt op een bullish vooruitzicht voor de nabije toekomst.

Stimulansen en adoptie stimuleren vraag

In samenhang met de tokenverbranding intensiveert Notcoin de inspanningen om zijn gemeenschap te betrekken via het Explore-initiatief. Hierbij worden NOT-tokens ter waarde van $4,2 miljoen dollar verdeeld onder de meest actieve gebruikers. Dit programma is ontworpen om deelname te stimuleren door gebruikers te belonen voor het voltooien van diverse taken binnen het Notcoin-ecosysteem, wat zorgt voor een constante vraag naar NOT.

Dergelijke initiatieven zijn cruciaal omdat ze doorlopende betrokkenheid en bruikbaarheid bieden, essentieel voor aanhoudende interesse en groei van de token.

notcoin token verbranding
Bron: Notcoin op X.

Technische analyse en toekomstperspectieven

Technische indicatoren suggereren verder de potentie voor een prijsstijging van Notcoin. De prijsbewegingen van de valuta hebben een vallend wigpatroon gevormd, wat typisch een bullish signaal is in technische grafiekanalyse. Indien dit patroon standhoudt, kan de prijs van Notcoin met 45-100% stijgen in de komende weken, met een doelprijs tussen $0,023 en $0,031 dollar.

Echter, een doorbraak onder het patroon kan leiden tot een prijsdaling naar ondersteuningsniveaus rond $0,011 dollar., wat het bullish scenario uitdaagt.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme