Hoskinson speculeert: Heeft Elon Musk 20% van Dogecoin?

Home » Nieuws » Hoskinson speculeert: Heeft Elon Musk 20% van Dogecoin?

Sinds de oprichting in 2013 is Dogecoin (DOGE) uitgegroeid tot de toonaangevende memecoin binnen de cryptocurrencies sector. De munt heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt en staat nu in de top 10 van cryptocurrencies qua marktkapitalisatie.

Deze prominente status trekt veel aandacht, waaronder die van invloedrijke personen zoals Elon Musk.

Speculaties over Musk’s betrokkenheid bij Dogecoin

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano (ADA), speculeerde onlangs in een interview met The Thinking Crypto Podcast over de mogelijke betrokkenheid van Elon Musk bij Dogecoin. Hoskinson, die uitgebreid sprak met Tony Edward, vroeg zich af of Musk wellicht 20% van de Dogecoin-voorraad in handen heeft.

Deze speculatie voedt de discussie over Musk’s interesse in cryptocurrencies, met name Dogecoin, waar hij zich in het verleden positief over heeft uitgelaten.

Cardano’s transformatie en mogelijke samenwerking met Musk

Tijdens hetzelfde gesprek kwamen de aanstaande transformaties binnen het Cardano-ecosysteem aan bod, zoals de geplande Voltairse upgrade die in juni zal plaatsvinden. Hoewel Hoskinson de mogelijkheden voor samenwerking tussen Cardano en Musk’s ondernemingen besprak, lijkt er vanuit Musk weinig interesse te zijn voor een dergelijke samenwerking.

Dit kan wellicht te wijten zijn aan zijn investering in Dogecoin en andere prioriteiten, zoals SpaceX, dat ook Bitcoin (BTC) in zijn bezit heeft.

De raadselachtige fascinatie van Musk voor Dogecoin

De interesse van Musk in Dogecoin heeft hem de bijnaam ‘Dogefather’ opgeleverd. Deze fascinatie roept vragen op, mede doordat Musk bevestigd heeft aanzienlijke hoeveelheden Dogecoin te bezitten, zonder specifieke aantallen te noemen.

Hoskinson’s luchtige opmerking over de mogelijke 20% eigendom van Musk is niet gebaseerd op bekende feiten, maar heeft zeker tot meer speculatie geleid over de ware omvang van Musk’s investeringen in deze memecoin.

Koop je Dogecoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme