ENA tokens nu verhandelbaar op grote exchanges na succesvolle Ethena Labs airdrop

Home » Nieuws » ENA tokens nu verhandelbaar op grote exchanges na succesvolle Ethena Labs airdrop

Het synthetische dollar project van Ethena Labs heeft op 2 april een grote airdrop uitgevoerd, waarbij de grootste ontvanger bijna $2 miljoen dollar aan Ethena (ENA) tokens ontving. Deze ontvanger, bekend als wallet 0xb56, kreeg 3,3 miljoen Ethena tokens, met een waarde van 1,96 miljoen dollar, volgens on-chain data geanalyseerd door Arkham Intelligence.

De airdrop verdeelde in totaal 450 miljoen dollar aan ENA tokens onder in aanmerking komende wallets. De volledige toewijzing van de airdrop was al verdeeld tegen 7:17 uur op 2 april, volgens een bericht van Ethena Labs. “De volledige 5% van $ENA is al gedistribueerd naar de claim smart contracts. De kernbijdragers zullen dag en nacht werken om ondersteuning te bieden bij vragen over de claimbare $ENA.”

Na het live gaan van de airdrop claimpagina, werd het Ethena token genoteerd voor handel op enkele van de grootste gecentraliseerde crypto exchanges, waaronder Binance, Bybit, KuCoin, HTX, MEXC, en BitMart. In de 24 uur voorafgaand aan 11:30 uur daalde het Ethena token meer dan 15% in waarde en werd verhandeld voor $0.5824. ENA is momenteel de 110e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $836 miljoen dollar.

Rendement van 35,4%

Ethena Labs lanceerde zijn USDe synthetische dollar op het publieke mainnet op 19 februari. Op 8 maart werd het de best verdienende gedecentraliseerde applicatie (DApp) in crypto toen het investeerders een jaarlijks rendementspercentage (APY) van 67% bood.

Momenteel biedt Ethena’s USDe een rendement van 35,4% aan meer dan 123.000 gebruikers, met een totale vergrendelde waarde (TVL) van $1,6 miljard dollar. De marktkapitalisatie van USDe steeg afgelopen week met 1,9% en in de afgelopen maand met 135% naar 1,58 miljard dollar, volgens DefiLlama data.

Het Ethena token werd vorige week genoteerd voor farming in de Binance launchpool. Er was bezorgdheid toen op 29 maart een nep, imitatie ENA token werd uitgebuit voor 290.000 dollar aan BNB.

On-chain beveiligingsfirma PeckShield verwarde het neppe token met het echte ENA munt. Het echte Ethena token werd niet uitgebuit.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme