Dogwifhat mogelijk naar $3,40 door bullish signalen, maar lange termijn blijft somber, volgens analist

Home » Nieuws » Dogwifhat mogelijk naar $3,40 door bullish signalen, maar lange termijn blijft somber, volgens analist

Een crypto analist, bekend om zijn accurate voorspellingen voor altcoins, verwacht dat de memecoin dogwifhat (WIF) op de korte termijn een flinke koersexplosie zal ondergaan, ondanks een pessimistisch lange termijn perspectief.

De pseudonieme analist Bluntz, die zich baseert op de Elliott Wave-theorie, ziet een tegenstrijdig beeld voor WIF. Op de lange termijn is hij bearish en verwacht hij een daling naar $1 dollar, maar op de korte termijn voorziet hij een stijging van 50%.

Bullish signalen op korte termijn

Bluntz heeft op sociale media meerdere bullish signalen gedeeld die wijzen op een mogelijke opluchtingsrally voor WIF. “Ondanks dat WIF er op hogere tijdsframes slecht voorstaat, verwacht ik een opwaartse ABC-correctie naar 3 tot 3,40 dollar om investeerders terug te trekken,” aldus Bluntz.

Deze analyse wordt ondersteund door patronen van dalende golven vanaf een lager hoogtepunt van $4 dollar, met bullish divergenties op de 4-uurs, 8-uurs en 12-uurs grafieken.

bluntz dogwifhat verwachting
Bron: Bluntz op X.

Elliott Wave-theorie als leidraad

De Elliott Wave-theorie, die Bluntz gebruikt om zijn voorspellingen te doen, is gericht op het volgen van de massapsychologie die zich in golven manifesteert.

Deze theorie suggereert dat na een vijfgolvendaling, een ABC-correctie meestal volgt, wat een tijdelijke prijsstijging kan betekenen voordat de dalende trend voortzet.

Recente prestaties van memecoins

Tegelijkertijd blijkt uit huidige marktgegevens dat memecoins, inclusief WIF, hun glans verliezen, wat mogelijk een positieve uitkomst kan zijn voor meer gevestigde cryptomunten zoals Bitcoin (BTC).

Dogwifhat zag een weekverlies van 19,70%, terwijl Bitcoin en andere grote munten relatief kleinere verliezen leden.

Koop je Dogwifhat voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme