Crypto analist ziet grote kansen voor WIF ondanks nieuwe memecoin golf

Home » Nieuws » Crypto analist ziet grote kansen voor WIF ondanks nieuwe memecoin golf

De pseudonieme analist The Flow Horse heeft recent zijn visie gedeeld over dogwifhat (WIF), een op Solana (SOL) gebaseerde memecoin, en zijn voorspellingen voor de cryptomarkt als geheel.

Bullish perspectief op WIF

The Flow Horse blijft sterk bullish over WIF, ondanks de turbulentie in de cryptowereld. Hij beschrijft WIF als een van de “snelste paarden” in de memecoin-sector en verwacht dat het zijn relatieve sterkte zal behouden tot het einde van de bullmarkt. “Ik ben opnieuw begonnen met het kopen van WIF,” verklaart Horse.

Hij gelooft dat het pessimisme over de sterkste memes wijst op een verkeerde inschatting van de marktdynamiek, waarbij hij stelt dat het onwaarschijnlijk is dat de voorkeuren van de marktdeelnemers volledig zijn veranderd.

dogwifhat analyse
Bron: TheFlowHorse op X.

Markttrends en de vooruitzichten voor memecoins

Hoewel er dit jaar een golf van nieuwe memecoins is uitgegeven, is The Flow Horse ervan overtuigd dat handelaren nog steeds hun favorieten zullen uitkiezen, zelfs te midden van toenemende marktverzadiging.

Op het moment van schrijven noteert WIF op $2,24 dollar, met een stijging van 20,70% over de afgelopen week, wat resulteert in een marktkapitalisatie van $2,2 miljard dollar.

Risico van een short squeeze

Verder licht The Flow Horse de potentie toe van een naderende short squeeze in de cryptomarkt. Deze situatie kan zich voordoen wanneer handelaren die speculeren op een prijsdaling gedwongen worden hun posities snel te sluiten als de prijzen tegen hen in bewegen.

Specifiek voor Bitcoin (BTC), waarvan de prijs weer aan het stijgen is, en enkele altcoins die ook goed presteren, kunnen bearish traders zich gevangen vinden in een onverwachte marktbeweging. Dit leidt tot het massaal terugkopen van geleende assets, waardoor de prijzen verder opgedreven worden en een zogenaamde short squeeze plaatsvindt.

Koop je WIF voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme