Crypto analist Bluntz voorspelt: BNB naar $1.200 en sterke stijging voor Ethereum

Home » Nieuws » Crypto analist Bluntz voorspelt: BNB naar $1.200 en sterke stijging voor Ethereum

De bekende crypto analist Bluntz, die anoniem opereert, heeft zijn optimistische visie op de BNB Chain (BNB) gedeeld. Hij is ervan overtuigd dat BNB, de utility-token van het BNB Chain-ecosysteem, zal stijgen naar een minimumprijs van $1.000 dollar.

Bluntz benadrukte: “Er is geen scenario waarin BNB deze cyclus niet op een viercijferige koers komt.”

Aanzienlijke stijging verwacht voor BNB

Bluntz baseert zijn voorspellingen op de Elliott Wave-theorie, een technische analyse die uitgaat van de psychologie van massa’s en stelt dat de koersen van financiële activa zich in golfpatronen bewegen. Volgens zijn analyse van de weekgrafiek van BNB, lijkt Bluntz een toekomstige koers van $1.200 te verwachten voor BNB, wat een stijging van ongeveer 71% vanaf het huidige niveau zou betekenen.

bluntz bnb coin analyse
Bron: Bluntz op X.

Op het moment van schrijven handelt BNB rond de $705, vlak onder het recordhoogtepunt van $710 dollar die deze week werd bereikt.

Ethereum ook in de lift volgens Bluntz

Naast zijn positieve kijk op BNB, ziet Bluntz ook potentieel voor Ethereum (ETH) in zijn verhouding tot Bitcoin (BTC). Hij verwacht dat de recente neerwaartse trend, die volgde op een bearish divergentie op de 12-uurs grafiek van ETH/BTC, tot een einde is gekomen. Een bearish divergentie doet zich voor wanneer de koers van een activum stijgt terwijl een belangrijke indicator, zoals de Relative Strength Index (RSI), daalt.

Bluntz anticipeert op een “grote koersbeweging” voor Ethereum en is geneigd te geloven dat deze opwaarts zal zijn.

Koop je BNB voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme