Celestia stijgt plots met 18% na maanden van daling

Home » Nieuws » Celestia stijgt plots met 18% na maanden van daling

Celestia (TIA) ziet een heropleving in zijn marktwaarde. Na een dieptepunt waarbij de waarde met 66% was gedaald sinds de piek in februari, klautert de koers nu langzaam omhoog.

Vandaag alleen al steeg de waarde met 18% naar 6,72 euro, geholpen door een algemene positieve trend in de cryptocurrency-markt.

Wat maakt Celestia bijzonder?

Ondanks de turbulente marktomstandigheden, waarbij veel crypto’s worstelen met bruikbaarheidsproblemen, onderscheidt Celestia zich door zijn praktische toepassingen. Market expert en technisch analist DeFiSquared benadrukt hoe Celestia “echte en nuttige activiteit” faciliteert binnen het crypto-ecosysteem.

Celestia koers in de afgelopen week
Celestia koers in de afgelopen week. Bron: Coinmarketcap.

Veel van deze activiteit is gelinkt aan het Orderly Network, dat een belangrijke bron is van permissieloze liquiditeit voor on-chain perps markten — markten waar constant grote vraag naar is en waar dagelijks meer dan een half miljard transacties worden verwerkt.

De functie van een data availability layer uitgelegd

In de wereld van DeFi (decentralized finance) is het cruciaal dat de data availability layers zoals Celestia betrouwbaar zijn. Ze functioneren als de ruggengraat voor veilige en eerlijke handelsomgevingen door ervoor te zorgen dat alle partijen toegang hebben tot een uniforme en onveranderlijke transactiehistorie.

Dit voorkomt manipulatie en fraude op de markt. Gezien zijn technische capaciteiten en de groeiende vraag naar veilige handelsplatforms, staat Celestia sterk in zijn rol als een essentiële infrastructuur voor de toekomst van online handel.

Mis geen belangrijk crypto nieuws meer! Volg ons WhatsApp-kanaal van Coinliners. We houden je elke dag van de week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme