BONK keldert met 44% na bereiken hoogtepunt

Home » Nieuws » BONK keldert met 44% na bereiken hoogtepunt

Solana’s meme munt BONK heeft in de afgelopen periode een rollercoaster aan prijsschommelingen meegemaakt. Na een stijging van bijna 1.000% in enkele weken, is de munt nu met 44% gedaald sinds het bereiken van een all-time high van $0.00003416 afgelopen vrijdag.

Ondanks deze daling, is BONK nog steeds 502% gestegen in de afgelopen maand.

Verkoopreactie

De daling van BONK wordt toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de recente notering op crypto exchange Binance. Dit leidde tot een typische verkoopreactie in de markt. Hierdoor zakte de prijs van de munt flink, maar lijkt deze toch enigszins stand te houden. De koers staat op het moment van schrijven nog steeds 81% hoger dan een week eerder.

Ondanks de correctie, heeft BONK een groei van 6.414% in zes maanden laten zien en blijft het een van de grootste successen in de crypto wereld. De munt is momenteel de 60e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $1,17 miljard dollar en staat nog steeds op de derde plaats van grootste meme munten na Dogecoin (DOGE)en Shiba Inu (SHIB).

BONK heeft tevens een sterke betrokkenheid met de Solana (SOL) community, waarbij de helft van de BONK-voorraad werd ge-airdropped aan ontwikkelaars, kunstenaars, NFT-verzamelaars en andere betrokkenen. Zo ontvingen ontwikkelaars in de LamportDAO-community elk 25 miljard BONK-tokens vorige kerst, wat destijds ongeveer $300 waard was. Na de recente dip is deze hoeveelheid tokens nu ongeveer $485.000 waard.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme