Analist waarschuwt: Solana’s koers kan onder $100 zakken na volgende stijging

Home » Nieuws » Analist waarschuwt: Solana’s koers kan onder $100 zakken na volgende stijging

De bekende pseudonieme analist Credible Crypto heeft zijn visie gedeeld over de toekomstige bewegingen van de cryptomunt Solana (SOL).

Volgens hem bevindt Solana zich momenteel in een distributiefase, een periode waarin kapitaalkrachtige investeerders die in de winst staan hun aandelen systematisch verkopen zonder de markt drastisch te beïnvloeden. Deze fase kan uiteindelijk leiden tot een aanzienlijke koersdaling.

Mogelijke laatste stijging

Credible Crypto gelooft dat Solana mogelijk nog één flinke koersstijging te zien krijgt, die het tot ongeveer $230 dollar kan brengen. Hij verwacht dat deze stijging gevolgd zal worden door een correctie. Opvallend genoeg denkt hij dat de stijging van Solana ondersteund zal worden door de kracht van Bitcoin (BTC), die momenteel sterke prestaties laat zien op de lagere tijdsframes.

“Met de kracht die ik momenteel bij Bitcoin zie en de structuur van veel altcoins, verwacht ik dat we enige verlichting kunnen zien terwijl Bitcoin de hele markt initieel omhoog trekt. Maar ik geloof nog steeds dat munten als Solana op dit moment in een grotere distributie-structuur zitten,” zegt Credible Crypto. “Als we de groene zone aan de onderkant kunnen vasthouden, dan is er een kans dat we nog een hogere piek bereiken voordat de echte meltdown plaatsvindt.”

credibull crypto solana tweet
Bron: CrediBULL Crypto op X.

Dreigende ineenstorting van Solana

Indien de voorspellingen van Credible Crypto uitkomen, zou Solana kunnen crashen naar een waarde van minder dan $100 dollar, een daling van meer dan $70 dollar vanaf de huidige koers. Deze mogelijke crash zou een flinke impact hebben op investeerders en de bredere crypto-markt.

Sterke positie van Bitcoin

Parallel aan zijn voorspellingen over Solana, merkt Credible op dat Bitcoin er sterk uitziet en mogelijk kort daalt naar $67.800 dollar, om vervolgens de weerstandsgrens van $72.000 dollar te doorbreken. “Longposities op Bitcoin zien er hier goed uit,” voegt hij toe, suggererend dat de huidige trends en patronen in Bitcoin gunstig zijn voor beleggers die op zoek zijn naar groei.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme