Waarschuwing van analist: XRP kan verder zakken, mogelijke bearmarkt tot 2025

Home » Nieuws » Waarschuwing van analist: XRP kan verder zakken, mogelijke bearmarkt tot 2025

Crypto analist Alessio Rastani ziet donkere wolken boven Ripple’s XRP hangen. Op zijn YouTube-kanaal heeft hij zijn zorgen geuit over de toekomst van deze cryptomunt, die sinds 2018 al veel heeft doorstaan.

Rastani waarschuwt voor gevaarlijke formaties in de grafieken die kunnen leiden tot verdere dalingen van de muntwaarde.

Toekomstprognose voor XRP

Volgens Rastani’s analyse, gebaseerd op de Elliott Wave Theorie, zou XRP kunnen dalen naar $0,13 dollar of zelfs lager. Dit zou een daling betekenen van ongeveer 100% ten opzichte van de piek in Wave B, vergelijkbaar met de correctieve beweging die plaatsvond in 2020. Hij wijst op de steunpunten bij $0,41 en $0,35 als cruciale niveaus.

Een doorbraak onder deze niveaus zou volgens hem kunnen leiden tot verdere dalingen naar $0,20 en mogelijk $0,17, met de dreiging van een daling naar $0,13 als de munt geen weerstand biedt.

Duur van de mogelijke bearmarkt

Rastani geeft aan dat deze neerwaartse trend enkele maanden kan duren, met de mogelijkheid dat de bearmarkt voortduurt tot 2025. Mochten de prijzen echter stijgen boven de $0,64 en $0,74 dollar, dan zouden zijn huidige negatieve voorspellingen niet langer geldig zijn.

Potentieel positieve scenario’s voor XRP

Ondanks de sombere vooruitzichten, schetst Rastani ook een positiever scenario voor XRP. Als de munt erin slaagt om boven $0,64 en $0,74 uit te komen, zou dit betekenen dat de rally in 2022 als Wave A kan worden gezien, met de huidige daling naar ongeveer $0,40 als Wave B.

Dit zou XRP kunnen klaarstomen voor een potentiële stijging naar ongeveer $1,40 dollar in Wave C, waardoor de situatie voor XRP aanzienlijk zou verbeteren.

Koop je Ripple voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme