Crypto analist voorspelt XRP stijging tot $1,5 na historisch lage RSI-waarden

Home » Nieuws » Crypto analist voorspelt XRP stijging tot $1,5 na historisch lage RSI-waarden

Ondanks de voortdurende strijd met juridische kwesties tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), blijft EGRAG, een vooraanstaand crypto analist, positief over de toekomstige waarde van XRP.

Technische indicatoren suggereren een mogelijk herstel voor XRP

Recente analyses tonen aan dat de Relative Strength Index (RSI) van XRP een ongekend laag niveau heeft bereikt, dalend tot onder de 38,02. Dit duidt op een situatie waarin XRP extreem oververkocht is. EGRAG vergelijkt deze huidige lage RSI met soortgelijke periodes uit het verleden in 2017, 2020 en 2021, die allen voorafgingen aan significante prijsherstel.

Met deze historische data in gedachten stelt EGRAG dat XRP zich mogelijk opmaakt voor een vergelijkbare opwaartse beweging.

ripple xrp egrag voorspelling
Bron: Egrag op X.

Verwachtingen voor de koers van XRP

EGRAG schat dat, als de marktomstandigheden verbeteren, XRP zou kunnen stijgen tot tussen de $1,2 en $1,5 dollar, wat een aanzienlijke sprong zou zijn vanaf de huidige koers van ongeveer $0,51 dollar.

Een doorbraak boven $0,70 tot $0,75 dollar zou deze voorspelling kracht bijzetten, hoewel beleggers alert moeten blijven op mogelijke tegenwind.

Juridische ontwikkelingen spelen een cruciale rol

De rechtszaak met de SEC nadert een kritiek punt dat potentieel verstrekkende gevolgen kan hebben voor de waarde van XRP. Nieuwe acties van Ripple Labs, waaronder het verzoek om bepaalde documenten te verzegelen in reactie op de SEC, benadrukken de complexiteit van deze zaak.

Deze documenten betreffen gevoelige financiële details en kortingen aan institutionele kopers van XRP, die Ripple graag vertrouwelijk wil houden.

Koop je Ripple voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme