Param Labs haalt $7 miljoen op in overtekende ronde geleid door Animoca Brands

Home » Nieuws » Param Labs haalt $7 miljoen op in overtekende ronde geleid door Animoca Brands

Animoca Brands heeft de leiding genomen in een financieringsronde van $7 miljoen dollar voor het gameplatform Param Labs.

Deze investeringsronde werd niet alleen gekenmerkt door de deelname van grote spelers zoals Delphi Ventures en Cypher Capital, maar trok ook aandacht vanwege het hoge overtekende karakter.

Robuuste gemeenschap en ambitieuze plannen

Param Labs, gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, beschikt over een sterke online gemeenschap. Het bedrijf meldde meer dan 2,5 miljoen volgers te hebben op X verspreid over al zijn pagina’s, en daarnaast 500.000 gebruikers op Discord. Het platform telt ook 300.000 dagelijks actieve gebruikers, een teken van zijn groeiende populariteit en engagement.

De focus van Param Labs ligt op het bouwen van een gaming-ecosysteem dat zal worden bestuurd door zijn eigen PARAM-token, dat binnenkort wordt gelanceerd. Het eerste spel van het bedrijf, “Kiraverse,” is een multiplayer shooter met een play-to-earn-model.

Toekomstvisie en digitale eigendomsrechten

Yat Siu, medeoprichter en uitvoerend voorzitter van Animoca Brands, benadrukte het belang van de samenwerking met Param Labs. “Deze samenwerking sluit aan bij onze gedeelde visie om het gaminglandschap opnieuw te definiëren, zodat gamers de ware eigenaren zijn van hun digitale activa,” zei Siu. Hij deed ook een “strategische investering” in Param Labs, wat de betrokkenheid van Animoca Brands bij het succes van Param verder versterkt.

Deze financieringsronde gaat vooraf aan de aanzienlijke groei die Param Labs heeft doorgemaakt, waarbij het Param Gaming Platform onlangs meer dan 300.000 dagelijks actieve gebruikers heeft bereikt. Het protocol heeft ook de grens van 2,5 miljoen volgers overschreden voor de investeringsronde.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme