Steve Chung aangesteld als COO bij Azuki om anime en NFT markten te stimuleren

Home » Nieuws » Steve Chung aangesteld als COO bij Azuki om anime en NFT markten te stimuleren

Steve Chung, een ervaren executive uit de entertainmentsector met een achtergrond in zowel Hollywood als Silicon Valley, is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Azuki. Dit top-tier NFT-merk, bekend om zijn digitale verzamelobjecten, streeft naar uitbreiding binnen de anime-industrie.

Chung’s rol zal zich richten op het vergroten van de fanbase en het ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Zijn ervaring bij grote namen zoals Fox en het Koreaanse CJ ENM Entertainment maakt hem bij uitstek geschikt voor deze taak.

Innovatie na de NFT-hype

Volgens Chung bevinden we ons in een “post-NFT wereld”, waarbij het potentieel van 50.000 unieke karakters, die eigendom zijn van gepassioneerde individuen, benut kan worden voor nieuwe verhaallijnen en merchandising.

Deze strategie is vergelijkbaar met die van andere populaire NFT-merken zoals Bored Apes en Pudgy Penguins, die ook verschuiven naar traditionele bedrijfsstrategieën zoals contentcreatie en gaming.

azuki steve chung
Bron: Azuki op X.

Anime als onderscheidende factor

Azuki onderscheidt zich door een sterke focus op anime. De lancering van een geanimeerde serie, gebaseerd op de IP’s van Azuki en gecreëerd met de hulp van traditionele Japanse anime-makers, markeert een belangrijke stap.

De eerste aflevering is al uitgebracht en heeft binnen een maand meer dan 1 miljoen weergaven op YouTube bereikt. “We zijn geen generiek object of dier. Anime cultuur is wat ons onderscheidt,” benadrukt Chung.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme