Justin Drake versterkt EigenLayer als adviseur te midden van token distributie debat

Home » Nieuws » Justin Drake versterkt EigenLayer als adviseur te midden van token distributie debat

Justin Drake, een vooraanstaande onderzoeker bij de Ethereum Foundation, heeft bekendgemaakt dat hij adviseur is geworden bij de EigenFoundation, een non-profit die zich richt op het restaking-protocol EigenLayer.

Deze rol komt bovenop de posities van twee andere medewerkers van de Ethereum Foundation die ook formele banden hebben met EigenLayer.

Transparantie in token distributie

Drake benadrukte het belang van transparantie rondom de distributie van EIGEN-tokens. Hij gaf toe dat hij als adviseur aanzienlijke incentives in EIGEN-tokens ontvangt, die mogelijk meer waard kunnen worden dan de gecombineerde waarde van zijn andere digitale bezittingen, waaronder een groot aandeel in Ethereum (ETH). Deze tokens zouden over drie jaar kunnen vestigen, wat in de miljoenen dollars kan lopen.

Herinvestering van opbrengsten

Drake heeft plannen om de opbrengsten van zijn adviseurschap bij EigenLayer te herinvesteren in projecten binnen het Ethereum-ecosysteem die hij waardevol acht. Zijn bijdragen kunnen zowel in de vorm van investeringen als donaties zijn.

Hij maakte duidelijk dat zijn toewijding aan de adviserende rol bij EigenLayer is gebaseerd op de afstemming met de belangen van Ethereum. Een misafstemming zou leiden tot beëindiging van zijn adviserende rol.

Veiligheid van de Ethereum Foundation

Verder beschreef Drake hoe zijn pad als adviseur bij EigenLayer begon, een proces dat meer dan een jaar in beslag nam en onder strikte voorwaarden plaatsvond, waaronder beperkingen tot het onderzoeken van restaking-risico’s. Hij verzocht ook om niet opgenomen te worden in marketingmateriaal. Drake benadrukte zijn inspanningen om constructieve kritiek te leveren en pleitte voor “het mitigeren van risico’s zoals de erosie van solo-validatoren en de intersubjectieve overbelasting van de Ethereum-consensus.”

Hij sprak ook zorgen tegen dat EigenLayer systematisch de Ethereum Foundation zou kunnen corrumperen, gezien de grootte van de organisatie met meer dan 300 mensen. Het zou moeilijk zijn voor EigenLayer om invloed uit te oefenen met slechts drie leden betrokken bij EigenLayer. Drake herbevestigde de integriteit van deze leden en verzekerde dat de banden met de Ethereum Foundation veilig zijn.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme