Bitget onderzoek wijst op recordhoogtes voor Bitcoin na halving in 2024

Home » Nieuws » Bitget onderzoek wijst op recordhoogtes voor Bitcoin na halving in 2024

Een recent onderzoek uitgevoerd door het crypto handelsplatform Bitget onthult een golf van optimisme onder crypto investeerders betreffende de toekomst van Bitcoin (BTC), vooral in de aanloop naar de volgende halvering in april 2024.

Dit evenement, waarbij de beloningen voor miners gehalveerd worden, heeft de aandacht van beleggers wereldwijd, gezien de potentiële impact op de Bitcoin prijs.

Handelsrage tussen 50K en 100K

Met bijdragen van 9.748 deelnemers uit diverse regio’s, waaronder West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Oost-Azië, MENA (Midden-Oosten en Noord-Afrika) en Latijns-Amerika, laat het onderzoek een breed spectrum aan verwachtingen zien. Een indrukwekkende 84% van de respondenten gelooft dat Bitcoin zijn vorige recordhoogte van $69.000 dollar zal overtreffen na de halvering in april.

De studie signaleert ook dat een meerderheid verwacht dat Bitcoin een stabiele handelsrange tussen $50.000 en $100.000 dollar zal betreden, terwijl een kleiner deel zelfs speculeert op prijzen die de $150.000 zullen overstijgen. Rond de tijd van de halvering verwacht meer dan de helft van de respondenten dat Bitcoin zal schommelen tussen $30.000 en $60.000, met ongeveer 30% die een stijging boven de $60.000 in april voorziet.

Het toegenomen vertrouwen is ook merkbaar in investeringsplannen, waarbij 70% van de marktdeelnemers aangeeft hun investeringen in digitale activa te willen vergroten. Deze bevindingen benadrukken de grote invloed van de aankomende halvering op zowel prijsverwachtingen als investeringsstrategieën.

Gracy Chen, de managing director van Bitget, benadrukt het belang van deze resultaten: “De bevindingen weerspiegelen een breed scala aan verwachtingen en investeringsplannen, wat aangeeft dat 2024 een belangrijk jaar zal zijn voor de Bitcoin markt. Het is bemoedigend om zoveel positiviteit te zien naarmate de marktomstandigheden blijven herstellen.”

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme