Nederlandse crypto analist: Bitcoin stijgt weer boven $60K, is dit het startschot naar $300K?

Home » Nieuws » Nederlandse crypto analist: Bitcoin stijgt weer boven $60K, is dit het startschot naar $300K?

Hallo allemaal, ik ben Corné Marchand en ik heb net een gloednieuwe video op mijn YouTube-kanaal geplaatst die je zeker niet wilt missen. In mijn nieuwe video bespreek ik de recente bullish signalen in de Bitcoin (BTC) markt ondanks de neerwaartse trend van de afgelopen weken.

Technische signalen en koopkansen

In de video wijs ik op een belangrijke ondersteuningsbox die we onlangs hebben teruggewonnen, wat aangeeft dat de stieren de controle terug hebben. Met de huidige marktomstandigheden, versterkt door positief economisch nieuws, zien we uitstekende koopkansen voor Bitcoin rond de $59.500 en $61.500 dollar. Dit zijn niveaus die je echt in de gaten wilt houden!

Plan B’s strategieën en toekomstvoorspellingen

Ik bespreek ook de invloedrijke modellen van PlanB, inclusief de 5-maands gerealiseerde prijs en het Stock-to-Flow model, die voorspellen dat de Bitcoin prijs $100.000 dollar zal bereiken in 2024 en zelfs $300.000 tegen 2025. Het is essentieel om rond deze ondersteuningsniveaus te kopen en de strategie van PlanB te volgen voor potentiële marktprestaties die de verwachtingen overstijgen.

Investeer tijdens angst en scepticisme

In de video moedig ik kijkers aan om te investeren in crypto, vooral Bitcoin, tijdens tijden van angst en scepsis. Het zijn vaak deze momenten die de grootste kansen bieden voor aanzienlijke winsten. Vergeet niet, de ‘fear and greed index’ is momenteel neutraal, wat aangeeft dat het een goed moment is om in te stappen.

Ik nodig je van harte uit om de video te bekijken, te delen met vrienden en familie, en natuurlijk te abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet hebt gedaan. Tot snel in een nieuwe video!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme