Didi Taihuttu ziet kansen tijdens marktcorrectie: ‘Bitcoin bereikt mogelijk $160.000’

Home » Nieuws » Didi Taihuttu ziet kansen tijdens marktcorrectie: ‘Bitcoin bereikt mogelijk $160.000’

In zijn nieuwste YouTube-video bespreekt Didi Taihuttu de aanzienlijke uitstromen van Amerikaanse Bitcoin (BTC) spot Exchange-Traded Funds (ETF’s). De afgelopen drie dagen werd er $145 miljoen aan Bitcoin onttrokken, waarbij Fidelity de grootste uitstromen kende met $90 miljoen.

Ondanks deze verkoopdruk blijft Taihuttu optimistisch over de toekomst van Bitcoin vanwege de cumulatieve netto instroom van ongeveer $15 miljard en de totale beheerde activa van $58 miljard dollar.

Analyse van steun- en weerstandsniveaus

Taihuttu deelt zijn technische analyse van Bitcoin, waarbij hij steun- en weerstandsniveaus identificeert. Hij benadrukt het belang van de 200-daagse voortschrijdende gemiddelde als ultieme steun, momenteel rond de $56.000 tot $57.000.

Bovendien bespreekt hij de Relatieve Sterkte Index (RSI), die bijna op het laagste punt staat en een mogelijke omkering en prijsstijging aangeeft. Taihuttu voorspelt dat de prijs kan stijgen tot weerstandsniveaus van $66.200 of $67.000.

Positieve vooruitzichten ondanks volatiliteit

Ondanks de huidige marktvolatiliteit blijft Taihuttu vertrouwen hebben in de lange termijn vooruitzichten van Bitcoin. Hij vergelijkt de huidige markt met de bullmarkt van 2015-2017 en voorspelt een mogelijke prijsstijging tot $160.000.

Taihuttu wijst op de accumulatie van Bitcoin door wallets die 10 of meer munten bevatten, wat 82% van de totale voorraad vertegenwoordigt. Deze beleggers hebben sinds september 2023 geaccumuleerd en geloven dat Bitcoin binnenkort nieuwe recordhoogtes zal bereiken, mogelijk boven de $100.000.

Belang van voortschrijdende gemiddelden

In de video geeft Taihuttu ook advies over het gebruik van voortschrijdende gemiddelden om grafieken te lezen. Hij legt het verschil uit tussen eenvoudige voortschrijdende gemiddelden (SMA) en exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) en benadrukt hoe deze indicatoren als weerstand of steun kunnen fungeren.

Hij moedigt beleggers aan om nu te investeren en winst te nemen tijdens de bullmarkt.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme