Crypto analist voorspelt stijging Bitcoin naar $80,000 na lancering spot ETF in Australië

Home » Nieuws » Crypto analist voorspelt stijging Bitcoin naar $80,000 na lancering spot ETF in Australië

Didi Taihuttu heeft in een nieuwe video de lancering van een Bitcoin (BTC) spot ETF in Australië aangekondigd. Deze ETF’s zouden naar verwachting tussen de $3 en $4 miljard dollar aantrekken over de komende drie jaar, wat de liquiditeit voor institutionele beleggers aanzienlijk zal verhogen.

Taihuttu bespreekt ook de mogelijkheid van een Ethereum (ETH) spot ETF in Australië, hoewel dit nog enige tijd op zich zal laten wachten.

Optimistische visie op Bitcoin prijzen

In zijn analyse geeft Taihuttu aan dat de huidige Bitcoin koers onbeslist lijkt door een gebrek aan verkoopsignalen, maar hij is optimistisch en verwacht dat de prijs zal stijgen naar niveaus tussen $74,000 en $80,000 dollar. Met een Relative Strength Index (RSI) die nog steeds onder de 70 ligt, ziet hij ruimte voor verdere groei.

Taihuttu benadrukt het belang van het kopen van Bitcoin onder de $70,000, gezien hij verwacht dat het in de toekomst moeilijk zal zijn om tegen deze prijzen toegang te krijgen tot de munt.

Oorlog en economische impact

In tegenstelling tot veel economische analyses, stelt Taihuttu dat oorlogen niet noodzakelijkerwijs schadelijk zijn voor de economie omdat ze leiden tot meer geldcreatie, wat uiteindelijk kan vloeien naar Bitcoin als waardeopslag.

Hij benadrukt hoe Bitcoin’s toegankelijkheid en wereldwijde acceptatie het een ideaal instrument maken om economische instabiliteit te ontvluchten.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme