Crypto analist signaleert kritieke fases in huidige Bitcoin koersontwikkeling

Home » Nieuws » Crypto analist signaleert kritieke fases in huidige Bitcoin koersontwikkeling

In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Daan Rover zijn analyse over de huidige staat van Bitcoin (BTC).

Volgens Rover bevindt Bitcoin zich in een consolidatiefase, waarbij de munt schommelt tussen hoge en lage koersen na een eerdere opleving en daling. Deze fase is cruciaal voor de toekomstige richting van Bitcoin’s prijs.

Potentiële koerswijzigingen voorspeld

Rover wijst op een specifiek ondersteuningsniveau dat, indien doorbroken, zou kunnen leiden tot een aanzienlijke prijsdaling. Anderzijds, als de weerstand wordt gebroken, voorspelt hij een mogelijke stijging van de prijs naar ongeveer $80.000 tot $85.000 dollar.

Hij benadrukt het belang van Bitcoin financieringspercentages en liquidatie warmtekaarten bij het voorspellen van prijsbewegingen.

Technische patronen en macro-economische invloeden

Daan bespreekt ook het belang van het omgekeerde hoofd en schouders patroon, een indicator die vaak wordt gebruikt om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen.

Bovendien wijst hij op de aanstaande vergaderingen van de Federal Reserve, waar mogelijke renteverlagingen de Bitcoin markt flink kunnen beïnvloeden, vooral tegen het einde van het jaar.

Voorzichtig optimisme met een waarschuwing

Hoewel Rover voorzichtig optimistisch is over de trend van Bitcoin, benadrukt hij de noodzaak van voorzichtigheid vanwege de potentiële bearish prijsactie die kan ontstaan als bepaalde ondersteuningsniveaus worden doorbroken.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme