Bitcoin koers dreigt te dalen: Analist waarschuwt voor inflatie-effecten

Home » Nieuws » Bitcoin koers dreigt te dalen: Analist waarschuwt voor inflatie-effecten

In een nieuwe YouTube-video bespreekt crypto analist Russ de huidige marktsituatie en waarschuwt hij voor een mogelijke daling van de Bitcoin (BTC) koers.

Hij legt uit waarom hij voorlopig geen nieuwe aankopen doet en benadrukt het belang van geduld en risicobeheer in de volatiele cryptomarkt.

Invloed van inflatie en olieprijzen

Russ begint de video met een update over het gebrek aan belangrijke data releases, waardoor de markt momenteel grillig is. Hij wijst op de recente stijging van de olieprijzen en uit zijn zorgen over de potentiële impact hiervan op de inflatie.

Een hogere Consumer Price Index (CPI) kan volgens hem leiden tot renteverhogingen door de Federal Reserve, wat op zijn beurt volatiliteit in de markten kan veroorzaken.

Analyse van Bitcoin en Ethereum

Bij de analyse van de Bitcoin-grafiek bespreekt Russ zijn verwachting dat de prijs mogelijk zal dalen. Hij benadrukt dat de community volume delta negatief is, maar dat de prijs niet mee daalt.

Hij voorspelt dat Bitcoin mogelijk richting de $65.000 dollar zal dalen als er geen grote stijging optreedt vanaf het huidige niveau. Voor Ethereum (ETH) voorziet hij een daling naar ongeveer $3.415 dollar, voordat hij van plan is zijn posities uit te breiden.

Advies voor beleggers

Russ adviseert beleggers om voorzichtig te zijn en niet overmatig te handelen in de huidige marktcondities. Hij benadrukt het belang van geduld en het vermijden van overmatige hefboomwerking.

Daarnaast raadt hij aan om winst te nemen bij het testen van weerstandsniveaus en te wachten op bevestiging voordat nieuwe trades worden geopend.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme