Beleggers wedden op Bitcoin herstel tot $100.000 dollar in 2025

Home » Nieuws » Beleggers wedden op Bitcoin herstel tot $100.000 dollar in 2025

Terwijl de Bitcoin (BTC) prijs moeite blijft houden met het behouden van de $65.000 dollar grens, tonen recente bewegingen op de optiemarkt een opvallend vertrouwen onder investeerders.

Ondanks een algehele neerwaartse druk en een aantal grote uitstroom van fondsen, zetten grote spelers hun geld in op een langdurige opleving die de munt tegen 2025 tot wel $100.000 dollar zou kunnen stuwen.

Grote bewegingen en uitstroom schrikken beleggers niet af

Onlangs is gebleken dat een wallet, geïdentificeerd als eigendom van de Duitse politie, een grote som van 500 BTC naar crypto beurzen zoals Bitstamp en Kraken heeft verplaatst. Deze actie voedt speculaties over een mogelijke verkoop van een deel van hun voorraad, die nog steeds rond de 43.000 BTC waard, ofwel ongeveer $2.83 miljard, ligt.

Tegelijkertijd werd de Bitcoin-markt vorige week getroffen door een netto uitstroom van $714 miljoen uit Bitcoin ETFs.

bitcoin koers 1 jaar
Bitcoin koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

Toenemende interesse in hooggeprijsde call-opties

In een periode waarin de meeste marktdeelnemers terughoudend zouden zijn, is er een ongewoon hoge activiteit waargenomen op het gebied van call-opties. Deze opties, met expiratiedata in december en maart, en met strikeprijzen tussen de $90.000 en $100.000 dollar, wijzen op een bullish sentiment onder ervaren investeerders.

Deze zetten in op een herstel en zelfs een mogelijke prijssprong van Bitcoin die ver boven de huidige niveaus uitstijgt.

De implicaties van de optiemarkt bewegingen

De keuze voor deze specifieke call-opties toont niet alleen vertrouwen in het herstel van Bitcoin, maar suggereert ook dat de markt een dieptepunt heeft bereikt en klaar is voor een aanzienlijke rally.

Dit bullish perspectief wordt verder ondersteund door de activiteiten rond de meest verhandelde opties, die voornamelijk concentreren op korte termijn calls met uitoefenprijzen dicht bij de huidige marktwaarde, en lange termijn calls die aanzienlijk hoger liggen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme